Cristian Buşoi, după declaraţiile halucinante ale Simonei Creţu: Ar trebui să NU mai reprezinte PNL

de:
11 sept. 2015
1 Afișari
Cristian Buşoi, după declaraţiile halucinante ale Simonei Creţu: Ar trebui să NU mai reprezinte PNL

„Intervenţia Simonei Creţu a fost extrem de nepotrivită şi este de natură să ne creeze unele probleme de imagine. Dumneavoastră aţi descoperit felul în care a ajuns în Consiliul General doamna respectivă, în urma unei iniţiative a doamnei Elena Udrea, la acea vreme preşedinte al organizaţiei Bucureşti a PDL, care spera în acest fel să îşi maximizeze şansele pentru Consiliul General şi Primăria Capitalei.

Eu personal cred că va trebui să avem o discuţie, săptămâna viitoare, în Biroul Politic şi în Comitetul Executiv al org PNL Bucureşti şi cred cu sinceritate că printr-o formulă elegantă, în cel mai scurt timp, doamna ar trebui să nu se mai regăsească în CGMB în numele PNL”, a declarat Cristian Busoi, potrivit România TV.

Simona Creţu susţine că arestarea lui Sorin Oprescu ţine de o schemă pusă în aplicare de cineva care i-ar fi vrut răul edilului. Consiliera invocă „emoţiile negative” şi crede că totul ţine de legea atracţiei universale. „E o schemă „win-win” și „win-lose”, adică la win-lose, fac win-lose, să zică de Oprescu, dau exemplu că toți îl iau pe el. Domne, nu face nu știu ce. Eh, în momentul ăsta e win-lose, că eu câștig, dar tu pierzi, adică știu eu că tu nu ești în stare de nimic. Eh, dacă tu trimiți mesajul pe win-lose, nu-ți primește, nu ți-l face, adică relația e tensionată, e NOT OK și chit că zici DNA anchetează tu poate nu vrei să-i faci bine lui și e tensionată relația și nu merge pe win-lose, deci nu poți să trimiți mesajele și pe win-win adică trebuie să apreciezi ce face, ce proiecte bune de infrastructură face, e apreciat de angajați, nu știu ce, apoi zici DNA anchetează, apreciezi implicarea, așa, împreună combatem corupția. Ca în schemă, așa”, a declarat Simona Creţu.

Aceasta susţine că pe baza a ceea ce scriem pe hârtie, universul îndeplineşte dorinţele noastre. VIDEO AICI. De altfel, ea spune că a scris pe hârtie ca Sorin Oprescu să fie anchetat de DNA, lucru care s-a şi întâmplat. 

Simona Creţu, consilier PDL în CGMB, (actual PNL) s-a înscris în 2013 în competiţia internă a partidului pentru desemnarea candidatului la Preşedinţia României, arătând că are proiecte şi programe la care lucrează de mult timp şi pe care vrea să le pună în aplicare.

„Am proiecte şi programe la care lucrez de mult timp şi aş vrea să le pun în aplicare. Am făcut şi facultatea de comunicare”, a explicat Simona Creţu motivaţia pentru care a intrat în acestă competiţie internă a partidului, scrie rtv.net.

Întrebată ce şanse îşi acordă pentru a fi desemnată candidatul PDL la alegerile prezidenţiale, Simona Creţu a răspuns: „Încerc să gândesc pozitiv”.

Potrivit datelor postate pe site-ul Primăriei Municipiului Bucureşti, Simona Creţu s-a născut la 29.10.1979, este de profesie specialist comunicare, ocupaţia menţionată fiind de preşedinte al Asociaţiei Terra Ecologica.

Simona Creţu a ocupat a doua poziţie pe listele PDL în alegerile locale pentru Consiliul General al Municipiului Bucureşti.

În mai 2012, Elena Udrea, pe atunci lider al organizaţiei PDL Bucureşti, a anunţat că Simona Creţu, preşedintele Terra Ecologica şi câştigătoarea concursului PDL „Un proiect pentru Bucureşti”, ocupă locul al doilea pe lista de candidaţi ai PDL la CGMB, după Silviu Prigoană, candidatul la Primăria Generală. Udrea a prezentat atunci, într-o conferinţă de presă, rezultatele concursului PDL „Un proiect pentru Bucureşti” la care 747 de bucureşteni au făcut propuneri pentru proiecte, câştigătoarea fiind preşedintele asociaţiei Terra Ecologica. Ea a spus că Simona Creţu a câştigat proiectul de transformare a Lacului Văcăreşti în parc şi că PDL intenţionează să pună în practică acest proiect, dar şi alte proiecte propuse de bucureşteni, cum ar fi realizarea unui complex sportiv după model american.

Cookies