Cristian Buşoi, desemnat candidatul PNL pentru funcţia de primar al Capitalei

de:
10 dec. 2015
0 Afișari
Cristian Buşoi, desemnat candidatul PNL pentru funcţia de primar al Capitalei

Buşoi urmează să fie validat de forurile de conducere ale formaţiunii liberale, informează mediafax.ro.

Anunţul a fost făcut de copreşedinţii PNL Bucureşti Anca Boagiu şi Teodor Atanasiu, care au precizat că decizia a fost luată în unanimitate, tinându-se cont şi de criteriile de integritate stabilite de PNL.

„Candidatul PNL pentru Primăria Generală a Capitalei este Cristian Buşoi. (Decizia a fost luată –n.r.) în unanimitate, nu au existat nici abţineri, nici împotriviri. Suntem în blockstart, este un moment extrem de important. Îi dorim lui Cristi mult succes şi îl asigurăm de sprijinul întregii organizaţii pentru competiţia în care noi sperăm din toată inima să învingă cu uşurinţă”, a declarat copreşedintele PNL Bucureşti, Anca Boagiu.

La rândul său copreşedintele PNL Teodor Atanasiu a declarat că desemnarea candidatului s-a făcut având în vedere, în primul rând, criteriile de integritate adoptate de PNL, dar şi şansele de câştig şi potenţialul de creştere în următoare luni ale candidatului desemnat.

Candidatul PNL pentru Primăria Bucureşti, europarlamentarul Cristian Buşoi, a declarat că responsabilitatea care îi revine este mare şi că înţelege clar care sunt „speranţele şi aşteptările colegilor din PNL Bucureşti, dar şi ale electoratului PNL Bucureşti”.

Cookies