ARHIVA B365

Cristian Buşoi, candidatul desemnat de PNL pentru Primăria Capitalei

Liberalii din organizaţia Bucureşti s-au reunit miercuri, într-o şedinţă specială, în vederea desemnării candidatului la Primăria Capitalei, care ar urma să fie anunţat la Consiliul Naţional de vineri, scrie Mediafax. Candidatul este desemnat în baza sondajelor de opinie comandate de PNL. Cristian Buşoi, înscris în cursa internă pentru Primăria Capitalei, a apărut, marţi, alături de preşedintele Klaus Iohannis, la un eveniment legat de patrimoniul Bucureştiului, cei doi evitând să explice prezenţa eurodeputatului, însă aceasta a fost interpretată ca un semnal de susţinere din partea şefului statului.

De altfel, întrebat de juranlişti, copreşedintele Vasile Blaga declara, luni, la finalul şedinţei PNL, că eurodeputatul este o variantă pentru Primăria Capitalei.

Europarlamentarul liberal Cristian Buşoi s-a înscris, în luna iulie, în competiţia internă a PNL pentru desemnarea candidatului la Primăria Capitalei, spunând că îşi doreşte să propună „politici publice după modelul oferit României de preşedintele Klaus Iohannis”.

Pentru sectoare s-au înscris următorii liberali: Sector 1 – Diana Tuşa, Sector 2 – Dan Cristian Popescu, Sector 3 – Eugen Nicolăescu, Cristian Tudorache, Bogdan Jansen, Sector 4 – Marius Rogin, Sector 5 – Ovidiu Raeţchi, Sector 6 – Răzvan Mironescu.

La Consiliul Naţional, din data de 11 decembrie, potrivit lui Ludovic Orban, candidatul susţinut de PNL în cursa pentru Primăria Capitalei va putea fi doar anunţat, nu şi validat.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button