Cristian Boureanu şi Valentina Pelinel divorţează. Anunţul a fost făcut pe Facebook.

de:
07 apr. 2014
6 Afișari
Cristian Boureanu şi Valentina Pelinel divorţează. Anunţul a fost făcut pe Facebook.

Cristian Boureanu a marturisit ca relatia dintre el si Valentina Pelinel s-a racit in ultima perioada, iar ei au ajuns astfel la concluzia ca mai bine se despart, informeaza Rtv.net.

Mesajul postat de Boureanu pe Facebook:

„Am promis ca in momentul in care voi lua o decizie referitoare la casnicia cu Valentina, o voi anunta pe Facebook. Astazi am depus actele de divort. Dupa mai mult de 3 luni de relatie la distanta am ajuns, impreuna cu Valentina, la concluzia ca trebuie sa ne despartim.

Ii sunt recunoscator Valentinei pentru clipele minunate, pline de dragoste, pe care le-am trait impreuna. Din pacate, viata ne-a dus deja pe drumuri foarte diferite si suntem astazi doua persoane independente.

Multumesc tuturor celor care vor intelege ca nu doresc sa mai fac alte comentarii pe marginea acestui subiect de natura personala”, a scris Cristian Boureanu pe Facebook.

În luna februarie, presa mondenă anunţa că Borcea ar fi avut în același timp o relație cu Valentina Pelinel, soția politicianului Cristi Boureanu. Zvonurile despre relația celor doi, care s-ar fi desfășurat în Statele Unite, unde și Valentina Pelinel lucrează, durează de mai mulți ani. 

Boureanu a comentat atunci informaţia, precum şi un eventual divorţ, spunând că: „Cei care au spus acest lucru sunt jegosi si mincinosi! E o stire jegoasa care s-a mai dat si nu am ce comenta. Valentina este plecata la New York, iar cand o sa ne despartim, dam un comunicat peFacebook”.

Cookies