ARHIVA B365

Cristian Bîgiu, primul „traseist” după decizia privind ordonanța, a părăsit PNL pentru PSD

Secretarul general al PNL, Marian Petrache, a declarat că preşedintele Consiliului Judeţean Buzău, Cristian Bîgiu, s-a mutat la PSD, iar cel mai probabil pe 20 septembrie va fi pe Stadionul Naţional, lângă Victor Ponta, pe care îl va susţine la prezidenţiale, scrie realitatea.net.

Plecarea lui Cristian Bîgiu de la PNL la PSD era planificată de mai mult timp, dar a devenit reală abia săptămâna trecută, când după o şedinţă a Cosililului Judeţean, acesta le-a dat de înţeles colegilor că va susţine PSD în campania electorală.

În replică, Marian Petrache, secretarul general PNL, a declarat astăzi pentru realitatea. net, că Bîgiu a decis să meargă la PSD: „Oficială va fi plecarea când va anunţa el că pleacă din PNL. Eu am vorbit cu el personal, ştiu că pleacă, joacă într-o altă echipă. De fapt, el nici nu trebuie să îşi dea demisia din PNL, pentru că potrivit ordonanţei lui Dragnea, trebuie ca în 45 de zile să îşi depună adeziunea la PSD, atât, fără alte complicaţii. Şi vă spun eu, că pe 20 septembrie o să îl vedeţi lângă Victor Ponta, pe Stadionul Naţional, pentru că îi va susţine candidatura”, a mai spus Petrache.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button