ARHIVA B365

Cristi Borcea, chemat în instanţă pentru a-şi recunoaşte o fiică de 7 ani

Noul proces, în care Cristi Borcea are calitatea de “pârât”, i l-a deschis chiar la finalul săptămânii trecute o avocată din Bucureşti. Femeia, care în trecut a fost asociată cu fostul finanţator al lui Dinamo într- o firmă ce deţinea un restaurant în Capitală, îi cere la judecătorie, celui pe carel consideră tatăl fetiţei sale în vârstă de 7 ani, s-o recunoască pe micuţă şi să-i acorde acesteia toate drepturile ce i se cuvin în mod legal.

Nu e prima dată când presupusa parteneră secretă a fostului şef din “Ştefan cel Mare” îl cheamă pe acesta în faţa magistraţilor. Noul scandal în care e implicat pârâtul Cristi Borcea are ca sursă o informaţie publică, ce se regăseşte pe portalul instanţelor din România.

Aceeaşi mişcare a făcut-o şi în anul 2007, când a încercat, la Judecătoria Cornetu din judeţul Ilfov, să-l determine pe Borcea să-şi recunoască fiica. La acea vreme, după trei termene de judecată programate în cursul unui an, femeia a renunţat la orice pretenţie. Cert este însă că Borcea va fi chemat să dea cu subsemnatul în faţa instanţei, iar dacă nu-şi va recunoaş te copilul de bunăvoie ar putea fi supus, conform prevederilor legale, testului ADN.

Contactaţi telefonic de reporterii ziarului Libertatea, atât Cristi Borcea, cât şi avocata cu care acesta s-ar fi iubit în urmă cu câţiva ani, n-au infirmat informaţiile, dar au refuzat să comenteze pe marginea acestui subiect delicat.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button