Crin Antonescu: Tăriceanu nu are nicio şansă la Preşedinţie

de:
27 iun. 2014
1 Afișari
Crin Antonescu: Tăriceanu nu are nicio şansă la Preşedinţie

Întrebat cu privire la anunţul lui Călin Popescu-Tăriceanu de a iniţia procedurile pentru înfiinţarea unui nou partid liberal şi acţiunea de strângere de semnături pentru înscrierea candidaturii sale la Preşedinţie, Antonescu a răspuns: ‘Asta e’, scrie romaniatv.net.

‘Fiecare cetăţean al României are dreptul şi să candideze, dacă nu are drepturile civile suspendate, şi nu este cazul, şi să înfiinţeze un partid dacă îndeplineşte condiţiile legii. Nu văd cu ce mă priveşte asta pe mine sau PNL’, a adăugat liberalul, la finalul şedinţei Delegaţiei Permanente a PNL.

El a susţinut că Tăriceanu nu are nicio şansă la Preşedinţie. ‘După părerea mea niciuna, dar asta este pur şi simplu părerea mea, alegătorii sunt întotdeauna cei care vă pot da răspunsul la aceste întrebări’, a răspuns Antonescu, întrebat ce şanse are Tăriceanu să câştige Preşedinţia României.

Acesta a spus că nu ştie ce liberali l-ar putea urma pe Tăriceanu în demersul său, dar că nu poate fi ‘nicio persoană fără de care PNL să nu poată merge înainte cu toată forţa’.

El a afirmat că într-o formă sau alta trebuie făcută o opţiune în ceea ce priveşte candidatul la Preşedinţie, dar că această decizie aparţine Congresului PNL.

‘În ipoteza unui candidat, să zicem Klaus Iohannis, mai puţin cunoscut nu ca nume, nu ca imagine, ci ca proiect publicului larg, atunci cu atât mai mult ritmul pregătirilor trebuie grăbit’, a mai spus Antonescu.

Cookies