ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014: Crin Antonescu NU mai candidează la Preşedinţie

de:
31 mai 2014
0 Afișari
ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014: Crin Antonescu NU mai candidează la Preşedinţie

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014.

„Vreau să anunţ o decizie legată de candidatura la preşedinţia României: ştiu, sau cel puţin consider, că sunt cel mai puternic candidat pe care dreapta l-ar putea avea. Spun acest lucru pentru că am forţa, personalitatea, conturul, experienţa politică necesară, ideile, vizunea, şi capacitatea de a lupta pentru ca la toamnă PSD să nu pună mâna pe preşedinţia României”, a precizat Antonescu.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014.

„Nu pot să nu ţin cont de toate aceste lucruri. Ştiu că oamenii politici adevăraţi sunt cei care schimbă sondajele, nu sondajele schimbă oameni politici adevăraţi. (…) Am tot ce e necesar pentru această luptă, nu am timp să demontez fixaţii, să vindec resentimente, să lărgesc orizontul unor mărginiri (…) Conştient că este urgent ca eforturile de unificare a dreptei să facă paşi înainte… că e urgent ca un candidat să fie desemnat, anunţ intenţia de a nu candida la Preşedinţie şi de a facilita anunţarea grabnică, până pe 15 iunie, a unui candidat care să fie acceptat mai uşor”, a continuat Crin Antonescu, sâmbătă.

Crin Antonescu a declarat, pe 28 mai, că nu va mai candida la şefia PNL. În aceeaşi zi, Klaus Iohannis şi-a anunţat candidatura la şefa partiduluil

„Azi am anunţat că voi candida la şefia PNL. Am cerut o derogare de vechime pentru a fi în această poziţie. Reacţia colegilor a fost foarte bună. Ne pregătim pentru congres, care cred că va avea loc la finele lunii viitoare. Cred că PNL va continua foarte bine, avem toate şansele să mergem mai departe, mai bine şi, în final, cred că vom şi câştiga. Nu discutăm despre o candidatură la preşedinţie astăzi. Dreapta trebuie să găsească un candidat puternic care să câştige alegerile”, a declarat Klaus Iohannis.

Cookies