ȘTIRI

Crin Antonescu nu e sigur dacă îl va vota sau nu pe Klaus Iohannis la alegerile prezidențiale 2014

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014 – Întrebat dacă se va implica în susţinerea campaniei lui Iohannis, Antonescu a răspuns: „Nu, categoric nu, pentru că sunt un om responsabil”.

„PNL a făcut nişte sondaje de opinie. Trei oameni foarte serioşi dintre conducătorii PNL s-au ocupat personal de executarea – nu le-au făcut ei – aceste sondaje au fost cât se poate de credibile, au crezut atât de mult în ele – vorbim elegant, dar ce mai contează, doar suntem în junglă – ele au fost şi publicate înainte să se ia decizia, lucru care nu s-a întâmplat la alte partide care se respectă. Şi sondajul era îngrozitor, scorul meu politic, de susţinere, era unul extrem de mic, mai mic decât al doamnei Udrea, al domnului Băsescu, decât al tuturor domnilor care se pot imagina”, și-a justificat Antonescu opțiunea.
„Câtă vreme avem o realitate cu un astfel de sondaj, înseamnă că eu sunt personajul a cărui alăturare de candidatul creditat (Klaus Iohannis – n.r.) trebuie evitată. În sensul acesta vorbesc de faptul că eu în mod responsabil nu voi sări în cârca acestui candidat pentru a-l trage în jos, pentru a-i diminua imaginea, a-i fi asociată figura lui cu un om care are atâta ostilitate, impopularitate, precum arăta sondajul respectiv. Îmi văd de treaba mea, încerc să nu asocieze omul când se duce să voteze Iohannis, să uite de mine, ca nu cumva să se răzgândească”, a adăugat Antonescu.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014 – Fostul lider al PNL a mai spus că îl cunoaşte pe candidatul Victor Ponta şi nu îl va vota şi că nu îl cunoaşte pe candidatul Klaus Iohannis şi va vedea dacă îi va acorda acestuia votul.

„Nu am spus că nu îl votez, am spus că nu îl cunosc. Cunosc candidatul Ponta şi nu îl votez, nu cunosc candidatul Iohannis şi mă uit cu mare atenţie la el”, a spus Antonescu.

Întrebat din nou dacă îl va vota sau nu pe Iohannis, Antonescu a răspuns: „De vreme ce nu îl cunosc, o să mă uit, o să văd şi o să-l votez sau nu o să-l votez”.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button