ARHIVA B365

Crin Antonescu despre candidatura lui Diaconu la europarlamentare: „Se retrage”

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat joi, la Râmnicu Vâlcea, că a luat act de comunicatul ANI în cazul candidaturii lui Mircea Diaconu la europarlamentare şi că liberalii vor proceda în consecinţă, urmând ca forma definitivă a listei pentru PE să fie stabilită de conducerea PNL.

„Am văzut comunicatul ANI de ieri, am luat act de acest comunicat şi vom proceda în consecinţă. Când se va depune lista şi care va fi forma ei definitivă o să vă anunţăm, pentru că aceasta este o decizie pe care o vom lua la nivelul conducerii”, a spus preşedintele PNL, răspunzând unei întrebări.

La insistenţa jurnaliştilor cu privire la situaţia lui Diaconu pe lista pentru europarlamentare, Antonescu a replicat: „Nu auziţi ce vă spun? Se retrage”, scrie realitatea.net. 

Contactat de MEDIAFAX, Mircea Diaconu a precizat că nu intenţionează să-şi retragă candidatura pentru europarlamentare, menţionând că aşteaptă o contestaţie din partea ANI a candidaturii sale pentru ca instanţa să stabilească dacă poate candida.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a anunţat, marţi seară, la finalul reuniunii conducerii partidului, lista PNL pentru alegerile europene, care cuprinde actualii europarlamentari cu excepţia lui Ovidiu Silaghi, pentru locurile considerate eligibile, alături de Mircea Diaconu şi Mihai Ţurcanu.

Lista PNL pentru europarlamentare va fi deschisă de Norica Nicolai, iar pe următoarele locuri se vor afla Adina Vălean, Ramona Mănescu, Cristian Buşoi, Renate Weber, Mircea Diaconu, Eduard Hellvig şi Mihai Ţurcanu.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button