Crimson Blue vor canta în deschiderea concertului Tarja Turunen la Bucureşti

de:
20 oct. 2014
0 Afișari
Crimson Blue vor canta în deschiderea concertului Tarja Turunen la Bucureşti

Formația Crimson Blue și-a început activitatea în 2009, pe scena locală din Moscova. Trecând prin numeroase schimbări de componență și stadii de dezvoltare muzicală în urma cărora și-au definitivat stilul, au produs primul lor material – demo-ul intitulat „Iceland”.

„Ideea stranie de a avea o soprană echipată cu un keytar ca lider al unei formații de metal poate părea amuzantă, dar când este vorba de Crimson Blue, cu un bas cu opt corzi acordat să atingă note subpământene, ideea devine chiar mai stranie iar amuzamentul se preschimbă în încântare.” – este descrierea pe care cei de la Crimson Blue o fac cu privire la componența lor ieșită din tipar.

Sound-ul lor unic îmbină elemente de gothic metal, nu-metal și art rock într-o manieră unică – vocea puternică și flexibilă a vocalistei Dani, în combinație cu riff-urile grave și armoniile suave conferă acestei formații proaspăt intrată în scena metal un loc aparte.

„Innocence”, albumul lor de debut a fost lansat în 2012, iar în luna noiembrie a acestui an, formația pregătește lansarea celui de-al doilea, „The Angelic Performance.”

Crimson Blue s-au alăturat Tarjei Turunen în turneul său din acest an și vor cânta în deschiderea concertului de la Sala Palatului.

Biletele pentru concertul Tarja Turunen de pe 4 noiembrie sunt disponibile în rețeaua Eventim sau online pe www.eventim.ro.

Evenimentul este organizat de Phoenix Entertainment.

Cookies