ARHIVA B365

Criminal la 18 ani: a înfipt de 8 ori cuţitul într-un bucureştean, azi noapte

Vineri noapte, în jurul orei 01:30, Serviciul Omoruri din cadrul Poliţiei Capitalei a fost sesizat prin Dispeceratul 112, cu privire la faptul că pe str. Socoleşti din Sectorul 5, a avut loc o altercaţie între două persoane, în urma căreia C. Costel în vârstă de 34 de ani, a fost transportat la spital prezentând mai multe plăgi înjunghiate, unde s-a intervenit chirurgical în regim de urgenţă.

Din cercetările poliţiştilor a rezultat faptul că, în seara de 22.07.2011, în jurul orei 23:00, G. P. în vârstă de 17 ani, din Bucureşti, şi-a vizitat mama la locul ei de muncă unde, pe fondul unor reproşuri pe care aceasta i le-a făcut, au început să se certe. În apărarea femeii ar fi intervenit un prieten al tânărului, venit acolo chiar la solicitarea acestuia. La un moment dat, G. P. şi-a lovit prietenul cu palma, acesta fugind. G. P. a plecat în urmărirea lui ajungând pe str. Iaşi în faţa unei terase, unde se afla un grup de 10 -15 tineri. În tot acest timp, G. P. a fost urmat de mama sa care încerca să-l tempereze şi să stingă conflictul. În momentul în care a ajuns în faţa grupului de tineri, a început din nou să o agreseze verbal pe mama sa şi să lovească cu picioarele maşinile parcate în apropiere. C. Costel, care făcea parte din grupul din faţa terasei, i-a reproşat tânărului comportamentul şi limbajul violent. G. P. a început să-l înjure pe C. Costel, care a părăsit în fugă locul, fiind urmărit îndeaproape de tânăr. Victima a fost ajunsă din urmă şi lovită de opt ori cu un cuţit pe care G. P. îl avea asupra lui.

În prezent, cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din cadrul D.G.P.M.B. sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de omor calificat, cu G. P. în stare de reţinere, urmând a fi prezentat Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button