Crimă urmată de sinucidere în Jilava. Mama victimei a descoperit totul

07 mart. 2021
207 afișări
Crimă urmată de sinucidere în Jilava. Mama victimei a descoperit totul

O crimă urmată de sinucidere în Jilava  a alertat, sâmbătă, locuitorii comunei din Ilfov.

O crimă urmată de sinucidere a șocat comuna Jilava, sâmbătă. O tânără a fost ucisă de iubitul ei, acesta alegând să se sinucidă după ce crima a fost descoperită de mama fetei.

Un bărbat de 39 de ani a înjunghiat-o mortal pe iubita sa după o ceartă și a încercat să ascundă fapta, însă a fost văzut de către mama victimei, care a alertat imediat vecinii, aceștia chemând poliția, scrie Antena3.

Până la sosirea polițiștilor, individul și-a pus capat zilelor.

Crimă urmată de sinucidere în Jilava. Comunicatul Poliției

„La data de 06 martie, a.c., politiștii din Ilfov au fost sesizați de către o persoană de sex masculin cu privire la faptul că un bărbat în vârstă de 39 de ani și-ar fi înjunghiat concubina. Din primele verificări, a rezultat faptul că un bărbat și-ar fi injunghiat concubina, în urma unei discuții, într-un imobil, din comuna Jilava, județul Ilfov, după care persoana în cauză s-ar fi sinucis, la scurt timp după incident. La fata locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul IPJ Ilfov împreună cu procurorul de caz pentru efectuarea cercetărilor la fața locului”, a informat Poliția.

Criminalul și concubina lui locuiau împreună, dar femeia în vârstă de 37 de ani voia de mai mult timp să se despartă de bărbat, scrie libertatea.ro. Sâmbătă de dimineață, cei doi s-ar fi certat în casă, la ceartă asistând și mama femeii. Aceasta a plecat la biserică, iar în timpul cât a lipsit a avut loc nenorocirea. Cearta a excaladat în casă și bărbatul și-a înjunghiat concubina în gât. Femeia a murit, iar sursa citată scrie că mama acesteia a sosit acasă chiar când criminalul încerca să scoată cadavrul din casă.

A început să ţipe, fiind auzită de un vecin, care a apelat 112, moment în care agresorul s-a închis într-o cameră şi s-a înjunghiat. A murit și el până să intre în acea cameră polițiștii.

Cookies