Crimă urmată de o sinucidere, cauze probabile ale morții celor două persoane găsite decedate într-un apartament din București

03 mai 2022
1778 Afișari
Crimă urmată de o sinucidere, cauze probabile ale morții celor două persoane găsite decedate într-un apartament din București

Un bărbat și o femeie au fost găsiți morți, luni după-amiaza, într-un aparament din Sectorul 3, cu urme de violență pe corp, anunță Poliția Capitalei. Cei doi ar fi fost găsiți de o rudă, și aveau mai multe plăgi înjunghiate.

„În data de 2 mai 2022, în jurul orei 19.00, prin apel 112, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București a fost sesizată cu privire la faptul că într-un apartament din sectorul 3, au fost găsite decedate două persoane, un bărbat și o femeie, de 62 și respectiv 52 de ani, ambele prezentând urme de violență”, transmite Poliția Capitalei.

Cauza probabilă a morții pe care anchetatorii o iau în calcul în acest moment este crimă din gelozie, urmată de o sinucidere a autorului. Bărbatul ar fi lăsat un bilet de adio în care și-a explicat gestul.

Cercetările sunt efectuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor.

Trupurile neînsuflețite urmează a fi ridicate în vederea efectuării necropsiei.

Îți recomandăm și alte știri B365.ro:

Cookies