Crimă teribilă într-o garsonieră din București. O femeie a fost omorâtă în bătaie de o alta, una alături de care petrecuse toată noaptea

05 ian. 2023
3998 afișări
Crimă teribilă într-o garsonieră din București. O femeie a fost omorâtă în bătaie de o alta, una alături de care petrecuse toată noaptea
Crimă teribilă într-o garsonieră din București. O femeie a fost omorâtă în bătaie de o alta, una alături de care petrecuse toată noaptea | Sursă foto: Captură-Antena 3 CNN

O crimă a avut loc miercuri dimineață într-un bloc din Capitală. O femeie a fost omorâtă cu brutalitate de o alta, după ce au petrecut și băut toată noaptea, într-o garsonieră din București.

O femeie a fost omorâtă într-o garsonieră din București

Victima a fost omorâtă în bătaie de femeia alături de care petrecuse cu o noapte înainte de tragicul eveniment. Femeia ucisă a fost chemată de un bărbat în garsoniera unde locuia încă o femeie, conform Antena 3 CNN.

Cei trei au petrecut toată noaptea. Aceștia au mâncat și s-au distrat, iar după mai multe pahare de alcool cele două femei s-au luat la ceartă. Cearta a escaladat și a devenit o bătaie în toată regula.

Femeia ce locuia în respectiva garsonieră a lovit-o pe victimă atât de tare încât aceasta a murit.

Medicii nu au putut să îi salveze viața

Bărbatul care se afla cu cele două femei a sunat la 112 pentru a informa polițiștii de cele petrecute în garsoniera din București.

La fața locului s-au prezentat, atât agenții de poliție, cât și medicii. Din nefericire, rănile femeii au fost mult prea grave, iar aceștia nu au putut să îi salveze viață, ci doar să constate decesul.

Cei doi suspecți, bărbatul și femeia, au fost conduși la Secția 25 de poliție din Capitală. Aceștia urmează să fie audiați pentru a se stabili exact cele întâmplate în garsonieră.

Un alt eveniment tragic a ajut loc miercuri noapte, în jurul orei 22:20. Un tânăr de doar 25 de ani a murit după ce a căzut de la etajul 25 al unui imobil aflat în Sectorul 1.

Conform unor surse apropiate anchetei, acesta a luat masa singur la un restaurant aflat în complexul Ana Tower. După cină, bărbatul a ieșit pe terasă pentru a fuma o țigară, însă nu s-a mai întors.

Cookies