Crimă teribilă în București în a doua zi de Paști. Un bărbat și-a omorât soția cu ciocanul, a anunțat vecinii și apoi a plecat de acasă

03 mai 2021
678 afișări
Crimă teribilă în București în a doua zi de Paști. Un bărbat și-a omorât soția cu ciocanul, a anunțat vecinii și apoi a plecat de acasă

Crimă teribilă în București în a doua zi de Paști, după ce un bărbat și-a omorât soția cu ciocanul, i-a tăiat gâtul, ca apoi să anunțe vecinii și să plece de acasă. În cele din urmă acesta a fost prins, însă doi copii au rămas fără mamă.

Un bărbat de 37 de ani și-a lovit de mai multe ori soția cu ciocanul în cap, iar când a observat că aceasta încă mai respiră, i-a tăiat gâtul, spun surse judiciare pentru gândul.ro. După crima odioasă, a plecat în oraș și a anunțat un vecin ce a făcut.

Bărbatul, prins într-un final de poliție

Criminalul a fost prins și ridicat la puțin timp după comiterea crimei, de către polițiștii de la Secția 19. Potrivit Poliției Capitalei, cadavrul urmează să fie ridicat și transportat la INML în vederea efectuării necropsiei.

Conform unor surse judiciare, criminalul are 37 de ani și avea împreună cu soția sa doi copii, o fată și un băiat.
Polițiștii urmează să stabilească circumstanțele in care s-a produs crima.

Ucigașul a povestit crima unui vecin

Potrivit Poliției Capitalei, cadavrul urmează să fie ridicat și transportat la INML, în vederea efectuării necropsiei.

„Astăzi, în jurul orei 13.40, prin apel 112, o persoană a sesizat faptul că un vecin i-a anunțat că și-a lovit soția și că această a decedat. Ulterior bărbatul a plecat într-o direcție necunoscută. La fața locului s-au deplasat polițiști și echipaje de prim ajutor, fiind confirmat decesul femeii, se arată într-un comunicat al Poliției Capitalei.

Cercetările sunt efectuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul.

Polițiștii fac acum cercetarea locului faptei, iar la Secția 19 urmează să fie audiat autorul crimei.

Cookies