Crimă teribilă după un scandal într-o sală de fitness din S3. A fost înjunghiat mortal în plină stradă

19 ian. 2021
613 Afișari
Crimă teribilă după un scandal într-o sală de fitness din S3. A fost înjunghiat mortal în plină stradă

Incident șocant în Sectorul 3 al Capitalei. Un tânăr a fost înjunghiat pe stradă după o ceartă dintr-o sală de fitness. A ajuns de urgență pe mâna medicilor, însă a fost prea târziu. Poliția face cercetări.

Un tânăr a fost înjunghiat cu un cuțit în Sectorul 3 al Capitalei, murind ulterior la spital. Mai mulți bărbați s-au luat la bătaie într-o sală de fitness, iar apoi scandalul ar fi continuat și în afara sălii, a anunțat Antena 3.

Agresorul a fugit, dar a fost prins

Agresorul a fugit de la fața locului, însă polițiștii au reușit să-l prindă și să-l ducă la secție. Se fac cercetări în continuare în acest caz.Momentan nu se știe care era relația dintre cei doi bărbați, dacă se cunoșteau sau nu.

Au fost duși la audieri mai mulți martori. Principalul suspect e la Secția 11.Polițiștii au găsit asupra lui și un cuțit. Se caută și imagini surprinse de pe camerele de supraveghere, care să-i ajute pe anchetatori.

Autorul crimei a fost dus la Poliție. Potrivit martorilor, scandalul ar fi pornit în interiorul sălii de fitness și ar fi continuat afară.

Anunțul Poliției

„Astăzi, în jurul orei 16.00, prin apel 112, o persoană a sesizat un conflict între doi bărbați, în urma căruia unul a fost lovit cu un obiect ascuțit.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 11, care pe baza primelor informații au depistat in zonă, un tânăr, pe care l-au condus la sediul subunității.

De asemenea, la adresă s-au deplasat echipaje de prim ajutor, care acordă îngrijiri bărbatului rănit. În pofida eforturilor medicale, tânărul a decedat.

Trupul neînsuflețit urmează a fi ridicat și transportat la INML în vederea efectuării necropsiei.

Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor”, au anun’at oamenii legii într-un comunicat DGPMB.

 

Cookies