Crimă șocantă în Sectorul 6 al Capitalei. O femeie a fost ucisă chiar înainte să-și sărbătorească ziua de naștere

17 dec. 2022
10571 afișări
Crimă șocantă în Sectorul 6 al Capitalei. O femeie a fost ucisă chiar înainte să-și sărbătorească ziua de naștere
Sursa foto: Unsplash

O femeie de 33 de ani din București a avut parte de un sfârșit tragic în acest final de săptămână. Vineri seară, înainte să își serbeze ziua de naștere, a fost înjunghiată chiar în propria locuință din Sectorul 6 al Capitalei. Principalul suspect este fostul iubit al victimei, care a revenit recent din străinătate.

Crimă șocantă în Sectorul 6 al Capitalei. O femeie în vârstă de 33 de ani a fost ucisă în apartamentul ei chiar înainte de petrecerea organizată cu ocazia zilei sale de naștere, conform PRO TV. Potrivit primelor informații, suspectul principal în acest caz este chiar fostul iubit al victimei, în acest caz fiind vorba cel mai probabil despre o crimă din gelozie, estimează autoritățile.

Crimă șocantă în Sectorul 6 al Capitalei. O femeie a fost ucisă chiar înainte să-și sărbătorească ziua de naștere

Fostul iubit al victimei ar fi încercat în ultimul timp să refacă relația cu aceasta, însă eforturile sale au fost în zadar. Bărbatul, în vârstă de 36 de ani, a început să o amenințe pe femeie că o va ucide, asta în timp ce punea la punct un plan bine stabilit.

În acest sens, apropiații spun că femeia era din ce în ce mai îngrijorată de revenirea fostului iubit în țară și se gândea la obținerea unui ordin de restricție. Din păcate, aceasta nu a apucat să îl mai obțină.

Polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului Bucuresti-Secția 20 au primit apelul la 112 privind acest eveniment șocant în jurul orei 20:00. Deși au ajuns în timp extrem de scurt la fața locului, polițiștii și echipajul medical nu au avut ce face pentru a salva victima. De asemenea, aceștia l-au găsit la fața locului pe bărbatul care în acest moment este considerat suspectul principal.

Fostul iubit al victimei a fost condus la audieri pentru ca Parchetul de pe lângă Tribunalul București și DGPMB-Serviciul Omoruri să continue ancheta.

CITEȘTE ȘI

Un parc de 4 ha, denumit Grădina Dudești, ar putea răsări lângă viitorul cartier al Justiției, acum un teren cu bălării. Propunere înaintată CGMB

Râul Dâmbovița, de la Parcul Natural Văcărești la ieșirea din București, la Glina, monitorizat din 2023 de specialiști de mediu. Protocol ALPAB-Asociație

Ce nu a văzut Londra: autobuzele double-decker cumpărate de STB pentru București, mai scumpe decât o ofertă de pe internet. Răspunsul STB

Cookies