ARHIVA B365

CRIMĂ ŞOCANTĂ în Mogoşoaia: O asistentă medicală a fost ucisă în dispensar. Agresorul s-a spânzurat

Femeia, care lucra ca asistentă medicală, se îndrepta miercuri spre locul de muncă. Tot drumul până la serviciu, a fost urmărită pas cu pas de către fostul soţ. În momentul în care a intrat în clinică, bărbatul a înjunghiat-o de mai multe ori cu un cuţit. Femeia s-a prăbuşit şi nu a mai avut putere să se ridice. Medicii care au ajuns la faţa locului nu au mai putut face nimic.

Imediat după teribila crimă, fostul soţ al victimei i-a trimis un mesaj fiului de 20 de ani. În SMS, bărbatul a scris: „Vezi că am omorât-o pe mama ta. Eu dispar acum”.

Vecinii cred că gelozia a fost motivul pentru care bărbatul de 40 de ani a recurs la un asemenea gest. Cei doi soţi erau despărţiţi de aproximativ doi ani, iar femeia reuşise să obţină un ordin de restricţie împotriva bărbatului, care era destul de violent, scrie Romaniatv.net.

În cursul dimineţii de joi agresorul a fost găsit spânzurat sub podul Chitila. La faţa locului a ajuns poliţia care a deschis o anchetă pentru a determina modul în care bărbatul şi-a luat viaţa.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button