Crimă oribilă în Sectorul 2 al Capitalei

de:
04 apr. 2011
1 Afișari
Crimă oribilă în Sectorul 2 al Capitalei

Poliţiştii de la Serviciul Omoruri au fost sesizaţi, luni dimineaţă, prin dispeceratul 112 că un bărbat din Bucureşti a omorât o femeie la domiciliul său din zona Petricani, din Sectorul 2 al Capitalei. Potrivit oamenilor legii, atât bucureşteanul, cât şi prietena sa, consumaseră o cantitate mare de alcool înainte de a intra în conflict. După cum a precizat bărbatul în faţa poliţiştilor, acesta ar fi băut cel puţin patru litri de vin şi mai multă bere.

După ce i-ar fi aplicat victimei mai multe lovituri cu o bâtă de lemn, bucureşteanul s-a dus singur la Poliţie pentru a recunoaşte crima.

La faţa locului s-au deplasat lucrători ai Secţiei 7 Poliţie, împreună cu o echipă mixtă formată din procuror criminalist din cadrul Parchetului Tribunalului Bucuresti, ofiţeri ai Serviciului Omoruri şi Criminalistic – Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti şi medic legist din cadrul Institutului Naţional de Medicină Legală. „S-a stabilit că bărbatul se numeşte B. Tudor de 47 de ani, din Bucuresti, la domiciliul acestuia fiind găsit cadavrul lui H. Carmen de 47 de ani, acesta prezentând mai multe leziuni de violenţă la nivelul capului. În urma cercetărilor a reieşit că B. Tudor, pe fondul consumului de alcool şi în urma unui conflict spontan cu victima, i-a aplicat acesteia mai multe lovituri cu o bâtă din lemn în zona capului”, se menţionează în raportul întocmit de poliţişti.

Cadavrul a fost ridicat şi transportat la Institutul Naţional de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei, bărbatul fiind cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor deosebit de grav, cu autorul în stare de reţinere.

Cookies