Crimă odioasă în București. O educatoare a fost găsită înjunghiată în propria locuință. Suspectul principal, soțul acesteia, este de negăsit

16 aug. 2021
267 Afișari
Crimă odioasă în București. O educatoare a fost găsită înjunghiată în propria locuință. Suspectul principal, soțul acesteia, este de negăsit
Sursa foto. Unsplash

Descoperire șocantă în Capitală. O educatoare a fost înjunghiată mortal chiar în propria casă. Situația se complică pentru autorități, deoarece principalul suspect este soțul acesteia, care s-a ales în urma altor scandaluri cu un ordin de restricție dar și cu mai multe plângeri adresate poliției.

Femeia găsită înjunghiată în propria locuință din București la finalul săptămânii trecute avea 48 de ani și era de profesie educatoare. Autoritățile îl consideră suspectul numărul unu pe soțul acesteia, mai ales din cauza trecutului tumultos și agresiv al acestora, dar și în urma mărturiilor date de vecini. Mai mult, cei doi se aflau în plin proces de divorț când femeia a fost găsită fără suflare, potrivit Antena 3.

Educatoare înjunghiată în București | Femeia avea un ordin de protecție emis împotriva soțului

Soțul educatoarei înjunghiate este căutat și în aceste momente de poliție în toată România. Pe numele său, Faur Valentin Nicușor, acesta este un client obișnuit al polițiștilor.

Au existat 10 sesizări la 112 din partea femeii în ultimele 7 luni. Educatoarea avea ordin de protecție, dar el venea acasă cu acordul ei. Ea făcea plângeri și apoi le retrăgea la scurt timp pentru că vedea că statul nu îi oferă ajutor și reclamațiile agravau relația dintre cei doi în loc să o ajute pe educatoare. Un fapt ce trebuie menționat este acela că agenții de la Secția 7 nu l-au audiat niciodată în sesizările făcute de soție.

Cei doi se vedeau deoarece bărbatul era șofer de taxi și după tură venea să își facă un duș, pentru ca mai apoi să plece. Din păcate, săptămâna trecută însă femeia a fost găsită fără suflare în dormitor, pe pat. Aceasta era înjunghiată în inimă, rănită la braț și prezenta urme de la loviturile de autoapărare. Autoritățile l-au dat pe Faur Valentin Nicușor în urmărire la frontieră încă din cursul zilei de joi.

Cum s-au petrecut ultimele momente din viața educatoarei, potrivit celor auzite de vecini

Potrivit declaraților oferite de vecini, femeia ar fi acceptat să mai aibă joi o discuție cu fostul soț al acesteia chiar în apartament, deși aceasta avea un ordin de protecție împotriva sa.

De acolo, discuția a degenerat iar Faur a pornit un scandal care a culminat cu o bătaie, și, în cele din urmă, cu înjunghierea educatoarei. Scandalurile celor doi nu erau străine pentru vecini, care auzeau adesea certuri și țipete din spatele ușilor închise, însă nimeni nu s-ar fi gândit că va urma un final atât de tragic.

Trupul neînsuflețit a fost ridicat la finalul săptămânii de la IML iar familia a pornit duminică cu sicriul în Ardeal, pentru a o înmormânta pe aceasta.

Soțul femeii a fost internat anul trecut la Spitalul de Psihiatrie „Obregia”

Un eveniment marcant a avut loc în viața cuplului în urmă cu aproape două decenii. Acum 20 de ani, cei doi au avut împreună un băiețel, însă cel mic a decedat la vârsta de doi ani după ce bărbatul a dat cu mașina peste el din greșeală – copilul se afla în spatele mașinii și a murit când bărbatul a dat cu spatele. Acel moment l-a afectat profund pe Faur, care a pățit un adevărat șoc. În 2020, acesta a fost internat la Spitalul Clinic de Psihiatrie Prof. Dr. Al. Obregia din București, unde a avut un comportament monstru – a spart obiecte și a agresat medicii.

Taximetristul este absolvent de drept și a fost jurist până acum 3 ani. Cele două fete pe care cei doi le aveau erau în tabără la mare și munte în momentul crimei.

Cookies