Omor la Obor: o femeie şi-a ucis soţul, în faţa copilului de 4 ani

de:
18 ian. 2011
2 Afișari
Omor la Obor: o femeie şi-a ucis soţul, în faţa copilului de 4 ani

Poliţia a fost alertată în jurul orei 19:40, luni seară, la telefonul de urgenţă 112, că într-un bloc din Sectorul 2 a fost ucis un bărbat, cu cuţitul. La faţa locului s-au deplasat lucratori ai Biroului Investigaţii Criminale, Biroului Criminalistic, Grupa Operativă, precum şi lucrători din cadrul Biroului Ordine Publică, unde se aflau două echipaje SMURD, care au constatat decesul lui H. Vasile de 31 de ani.

În urma verificarilor efectuate s-a stabilit faptul că autoarea infracţiunii este H. Raluca de 24 de ani, soţia victimei, condusă ulterior la sediul Secţiei 8 Poliţie si care a declarat că si-a injunghiat sotul pe fondul unor neînţelegeri familiale.

Cercetările sunt continuate de lucrători din cadrul Serviciului Omoruri al Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Din declaraţiile vecinilor se pare că cei doi soti isi cresteau cu greu copilul de 4 ani. Baietelul a fost martor la multe certuri, care au culminat aseara cu lupta dintre cei doi. Copilul, care a asistat la oribila scena, a fost luat de rudele celor doi soti.

Cookies