Crimă în București. O femeie a fost omorâtă în apartamentul său din Sectorul 4. Cadavrul a fost găsit în lada patului, într-un sac de plastic

04 iun. 2023
8063 Afișari
Crimă în București. O femeie a fost omorâtă în apartamentul său din Sectorul 4. Cadavrul a fost găsit în lada patului, într-un sac de plastic
Crimă în București. O femeie a fost omorâtă în apartamentul său din Sectorul 4. Cadavrul a fost găsit în lada patului, într-un sac de plastic. Sursa foto: captură/ observatornews.ro

Crimă șocantă în București. O femeie în vârstă de aproximativ 30 de ani a fost omorâtă în apartamentul în care locuia în chirie în Sectorul 4. Cadavrul a fost găsit în lada patului, într-un sac de plastic.

O femeie a fost omorâtă în apartamentul său din Sectorul 4; cadavrul a fost ascuns în lada patului

Proprietarul a alertat autoritățile sâmbătă după-amiază. Bărbatul nu reușea să vorbească cu femeia de aproximativ două săptămâni și a decis să deschidă ușa apartamentului cu cheia de rezervă.

În momentul în care a intrat în casă, a găsit-o pe victimă în lada patului, într-un sac de plastic, potrivit observatornews.ro.

Cadavrul femeii deja se afla într-o stare avansată de putrefacție. În ultima vreme, vecinii simțeau un miros puternic pe scara blocului, dar nimeni nu s-a gândit că mirosul ar fi fost din cauza unui cadavru.

A venit și a descoperit că miroase ceva foarte urât în casă, a declarat un vecin, conform sursei citate.

În urmă cu trei luni se mutase femeia în chirie în acest apartament din Berceni, împreună cu partenerul său. Acum, partenerul este principalul suspect în acest caz. După ce și-a omorât partenera, bărbatul a băgat-o într-un sac de plastic și a decis să ascundă cadavrul în lada patului.

Partenerul a fugit de la locul crimei, fiind de negăsit. Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri au preluat cazul. Oamenii legii trebuie să stabilească cum s-a petrecut totul, dar și cine este vinovatul pentru crimă.

Comunicatul poliției

La data de 3 iunie 2023, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 16 au fost sesizați, prin 112, cu privire la faptul că într-o locuință, din Sectorul 4, se află o persoană decedată.

La fața locului s-au deplasat polițiștii, precum și un echipaj medical care a constat decesul persoanei.

În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri.

Trupul neînsuflețit a fost transportat la INML în vederea efectuării necropsiei, a transmis Poliția Capitalei.

Cookies