5 secrete SEO care te ajuta sa iti cresti site-ul

de:
21 iul. 2018
2 Afișari
5 secrete SEO care te ajuta sa iti cresti site-ul

In realitate, secretul este ca nu exista niciun secret. Totusi, iata cateva dintre trucurile SEO care iti vor ridica site-ul acolo unde iti doresti, mai exact in topul cautarilor Google:

 Nu te complica 

Cea mai mare provocare in ceea ce priveste SEO este sa gandesti cat mai simplu cu putinta, sa nu te complici. Lasa incertitudinile deoparte si fa lucrurile cat mai curate. Retine tehnicile SEO si scrie articole SEO asa incat sa fie usor reperate de Google. Apoi concentreaza-te pe furnizarea celei mai bune experiente posibile pentru utilizatorii site-ului tau.

Pastreaza continutul proaspat 

Atunci cand o persoana are nevoie de o informatie isi doreste date actualizate si cat mai exacte. De aceea, este important sa improspatezi constant continutul. Informatiile de actualitate sunt un factor cheie care te ridica in clasament in algoritmul de cautare Google, din motive intemeiate. Publicul nu are niciun interes sa piarda timpul citind continut invechit.

 Usureaza experienta de utilizare

Tehnologia este o parte importanta in ecuatia SEO. Pe langa oferirea de continut util si informativ, trebuie sa te asiguri ca site-ul tau este usor accesibil, are o interfata prietenoasa, se navigheaza lesne si placut pe el. Optimizeaza-ti site-ul pentru dispozitive mobile si asigura-te ca are un timp de incarcare rapid. In anii urmatori se va pune si mai mult accent pe varianta de mobil a site-urilor.

Construieste pe termen lung

 Experientele motorului de cautare devin din ce in ce mai personalizate. Tocmai de aceea, este important sa te concentrezi pe cuvinte cheie pe termen lung si pe locatie, asa incat publicul sa poata gasi site-ul tau, firma ta pe baza valorii si a serviciilor exacte pe care le oferi. Cuvintele cheie care ofera notiuni vagi, generale, iti vor arunca site-ul intr-o mare de alte pagini web, cu sanse putine de evidentiere. In schimb, cu cat vei folosi expresii dedicate, mult mai exacte, cu atat optimizarea SEO va genera rezultate.

 Pune-te in locul celui care cauta

Oamenii se indreapta catre motoarele de cautare atunci cand au intrebari. Atunci cand au ajuns pe site-ul tau, cel mai probabil vor cauta raspunsuri imediate. Gandeste-ti brandul ca sursa de informatii de inalta calitate. Atunci cand produci continut util, informativ, precum postari pe blog, articole, studii, vei ajunge in topul returnarilor Google si iti vei castiga increderea utilizatorilor.

Nu ignora detaliile 

In campaniile de optimizare SEO, tentatia este sa te concentrezi pe elementele de baza ale clasificarii SEO. Asa se face ca multi posesori de site-uri sau de bloguri vor trece cu vederea descrierile detaliate – metadatele. Aceste sinteze ofera previzualizari menite sa ii arata potentialului cititor sau client informatii utile, cum ar fi cine este autorul articolului, cand a fost publicat si un scurt rezumat al textului. La fel si in cazul metadatelor unei fotografii – din previzualizarea aceasta afli care este dimensiunea pozei, la ce rezolutie a fost facuta, dar ai si o mica descriere a subiectului imaginii. Practic, metadatele reprezinta sansa brandului tau de a iesi in fata concurentilor directi in motoarele de cautare si de a atrage click-uri. Descrierile bine facute, in cateva randuri scurte, conduc spre un trafic mult mai bun pe site-ul tau.

Totusi, o campanie SEO nu este usor de realizat si mai ales nu este la indemana oricui. Cel mai indicat este ca ea sa fie facuta de specialisti, de cei care au experienta in domeniu si care stiu sa aplice toate aceste norme. Tu trebuie doar sa intelegi principiile, sa le accepti si sa fii deschis sa le aplici site-ului tau. Acasa.ro si-a format in ultimii ani o echipa SEO puternica, gata oricand sa iti ridice intr-un timp cat mai scurt site-ul, ducandu-l exact acolo unde iti doresti, adica in primele pagini de cautare ale Google. Sunt oameni care au o imagine de ansamblu a ceea ce se intampla in spatele motoarelor de cautare si care pot sa identifice formula prin care sa ai succes in online. 

Acasa.ro are un portofoliu de 120 de platforme partenere pe care ti le pune la dispozitie pentru promovare prin campanii de optimizare SEO. Daca vrei sa ajungi cu site-ul tau in topul rezultatelor Google, solicita acum o oferta personalizata de pret pentru advertoriale SEO! Trimite un e-mail pe adresa [email protected] sau suna la numarul 0726 415 809.

Cookies