Creşe ECO cu saltele din fibre de cocos, în Bucureşti. VEZI UNDE MAI SUNT LOCURI

de:
15 feb. 2013
0 afișări
Creşe ECO cu saltele din fibre de cocos, în Bucureşti. VEZI UNDE MAI SUNT LOCURI

Creşele înfiinţate în cadrul proiectului „Mai multe centre de îngrijire pentru copilul tău, mai multe oportunităţi de angajare pentru tine” sunt construite după standarde europene şi oferă copilului un mediu sănătos de dezvoltare.

Mobilierul din creşe este din lemn natur vopsit cu o vopsea ecologică fără toxine, saltelele folosite sunt cu conţinut din fibre de cocos. Toate jucăriile sunt produse în România, din lemn natur. În plus, lenjeria este spălată cu un detergent biodegradabil.

Pâinea servită copiilor este preparată în creşă din făină 100% integrală, iar administratorii creşelor intenţionează să amenajeje mici grădiniţe în care copiii să poată planta legume, informează rtv.net. 

În momentul de faţă mai sunt 97 de locuri libere în două dintre creşele DGAS, Casa cu Pitici (str. Mitropolit Filaret nr. 41-41 A, sector 4) şi Casa cu Ştrumfi (Calea Giuleşti nr. 184, sector 6). Singurul cost pe care părinţii îl suportă este de 10 lei pe zi, contravaloarea alocaţiei de hrană.

Creşele au fost create în cadrul unui proiect iniţiat de Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Bucureşti, iar, până la sfârşitul lunii, urmează să se înfiinţeze şi două unităţi mobile care vor oferi serviciul de „drop off baby”

Tot în cadrul aceluiaşi proiect, până la sfârşitul lunii, urmează să se înfiinţeze două unităţi mobile care vor oferi serviciul de „drop off baby”. Părinţii îşi pot lăsa copilul câte 12 ore, de trei ori pe an, într-un centru asemănător unei creşe, în situaţiile de criză în care nu au cu cine îşi lăsa micuţul. Ei vor fi informaţi din oră în oră, prin telefon, despre starea copilului.

Cookies