Creșa Harap-Alb din Sectorul 6, închisă din cauza unor angajați depistați pozitiv cu SARS-COV-2

26 oct. 2020
23 Afișari
Creșa Harap-Alb din Sectorul 6, închisă din cauza unor angajați depistați pozitiv cu SARS-COV-2

Începând de luni, 26 octombrie 2020, activitatea cu copiii în cadrul Creșei HARAP ALB din Sectorul 6 se suspendă pentru o perioadă de 14 zile, în conformitate cu Hotărârea nr. 14/2020 a Comitetului Local pentru Situații de Urgență al Sectorului 6, informează primarul de sector Ciprian Ciucu.

Măsura suspendării activității creșei Harap Alb a fost dispusă duminică, 25 octombrie 2020, ca urmare a depistării în data de 23.10.2020 a unui număr de 9 angajați pozitivi cu virsurul SARS-COV-2, în vederea prevenirii răspândirii noului coronavirus în rândul salariaților și al beneficiarilor.

Încă din seara zilei de 23.10.2020, angajații și părinții copiilor care au frecventat grupele unde își desfășoară activitatea celor 9 salariați pozitivi au fost informați în conformitate cu Metodologia de supraveghere a sindromului respirator acut cu noul coronavirus și se află în izolare, anunță noul primar al Sectorului 6, Ciprian Ciucu, învestit în funcție joi după-amiază.

De asemenea, Direcția de Sănătate Publică București a fost informată cu privire la situația angajaților și contacții acestora, fiind demarată ancheta epidemiologică.

Cei 9 angajați nu prezintă simptome ale bolii, se simt bine și se află în izolare la domiciliu, informează edilul pe pagina sa de socializare.

Cookies