BAZAR

Creditul EaSI – un împrumut avantajos pentru dezvoltarea afacerii în domeniul agricol

Probabil planurile tale n-au fost mereu ușor de îndeplinit, însă acum apar tot mai multe alternative de creditare fără garanții, care îți oferă un imbold suplimentar pentru a-ți atinge obiectivele. Una dintre alternativele de creditare avantajoase este reprezentată de creditul EaSI – credit ce poate fi solicitat de microîntreprinderi românești indiferent de forma de organizare sau domeniu de activitate. 

Detalii despre creditele EaSI 

Spre deosebire de alte credite, costurile creditului EaSI fără garanții sunt mult mai avantajoase, fiind calculate în avantajul afacerii tale și conform prevederilor legale. Spre exemplu, un credit de tip EaSI de la Patria Bank îți poate aduce un împrumut de până la 1101.000 lei și o serie de avantaje care contribuie la dezvoltarea afacerii tale.

Atunci când ai planuri de dezvoltare pentru afacere, dar nu ai și garanții de oferit, poți accesa creditul EaSI dacă afacerea ta are activitate de minumum 12 luni.

Procesul pentru accesare este simplu. Specialiștii Patria Bank îți analizează afacerea și planurile, după care te va ajuta în completarea solicitării pentru acest credit. Nu ai nevoie de garanții reale căci beneficiezi de garanție europeană gratuită. De asemenea, nu ai nevoie de avans pentru planurile de investiții pe care ți le-ai setat.

Valoarea sumei creditate va fi dimensionată la nivelul afacerii tale, iar destinația poate fi capitalul de lucru, investițiile sau o destinație mixtă. În ceea ce privește rambursarea, ea este planificată ținând cont de sezonalitatea afacerii. Prin creditul EaSI sunt luate în considerare toate veniturile pentru a stabili limita de credit.

Condiții de acordare a creditului EaSI

Creditul EaSI se acordă microîntreprinderilor care au cel mult 9 angajați, activitate de minumum 12 luni, cu prag superior de maximum 15, iar cifra de afaceri pe ani nu trebuie să depășească 2 milioane de euro.

Creditul este acordat în lei, iar suma poate varia de la minumum 22.000 lei la maximum 110.000 lei, pe o perioadă de 12 – 60 de luni. Creditul poate fi folosit pentru a-ți finanța activitatea curentă, pentru achiziția de bunuri sau investiții imobiliare. Banca acceptă finanțări în cadrul proiectelor cu fonduri europene, dar nu și pentru refinanțarea internă sau externă, pentru plata datoriilor la stat sau pentru transferul în contul pe care îl ai deschis la o altă bancă.

Alternativă pentru creditul EaSI

La Patria Bank, poți accesa un un credit pentru agricultură fără garanții numit Gold Agro, fiind un credit acordat fără garanții reale și fără documente justificative. Acest credit este acordat pe o perioadă de maximum 12 luni, poți obține până la 100.000 lei dacă ești client Patria și poate fi utilizat de producători agricoli.

Un astfel de credit fără garanții înseamnă foarte mult pentru dezvoltarea afacerii tale în domeniul agricol și îți va simplifica viața considerabil, oferindu-ți posibilitatea de a pune în aplicare planurile tale mai repede și de a profita de oportunitățile pe care le-ai identificat. Tu decizi care variantă de creditare este mai potrivită și mai avantajoasă pentru viitorul afacerii tale.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button