Creatorii jocului Candy Crush Saga fac angajări la București. Posturile disponibile

de:
08 mai 2013
0 Afișari
Creatorii jocului Candy Crush Saga fac angajări la București. Posturile disponibile

Compania King.com are birouri în Bucureşti, Londra, Hamburg, Stockholm, Malmo (în Suedia), Barcelona şi San Francisco, notează Economica.net.

Compania angajează pe postul de business manager, în Capitală. Candidatul potrivit pentru acest post e pasionat de internet, de social media şi de jocuri online, precum Angry Birds şi Yatzy, poate face şi interpreta analize statistice despre business-ul king.com, vorbeşte fluent limba engleză, e un excelent comunicator şi a mai lucrat în industria jocurilor. Amănunte, aici.

Pentru al doilea post pe care angajează, cel de dezvoltator Java, se cer cunoştinţe de HTML, Javascript, Bash, CSS, TDD, UNIX, experienţă solidă de lucru cu Java, JSP, cu baze de date şi dezvoltare web. Nu în ultimul rând, candidatul potrivit pentru acest post e pasionat de jocuri online. Detalii, aici.

King.com recrutează în această perioadă si pe postul de C++ game developer.
Eşti eligibil pentru acest post dacă ai cunoştinţe excelente de C++, ai experienţă de lucru cu OpenGL, D3D, ai mai lucrat în industria jocurilor, ai experienţă de lucru cu Android, iOS. Amănunte despre acest loc de muncă găseşti aici.

King.com mai recrutează pe postul de dezvoltator de jocuri (detalii, aici), graphic designer  (detalii, aici), de QA analyst-mobile (detalii, aici), pe cel de game designer (detalii, aici) si de QA manager (detalii, aici). Te califici pentru acest post dacă ai cunoştinţe avansate de engleză, ai absolvit o facultate şi ai trei-patru ani experienţă într-un domeniu apropiat de cel pentru care aplici. Amănunte găseşti aici.

2 iunie e ultima zi de primire a CV-urilor pentru toate aceste locuri de muncă.

Cookies