CRBL a fost transferat la un spital din București, după ce a fost implicat într-un accident rutier. „Sunt bine, vă povestesc eu”

07 aug. 2023
4906 Afișari
CRBL a fost transferat la un spital din București, după ce a fost implicat într-un accident rutier. „Sunt bine, vă povestesc eu”
CRBL a fost transferat la un spital din București, după ce a fost implicat într-un accident rutier. „Sunt bine, vă povestesc eu”. Sursa foto: Captură video/ Antena 3 CNN

Cântărețul CRBL a fost implicat într-un accident de motocicletă și, ulterior, transferat la un spital din București, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

CRBL a intrat în depășirea unei coloane de mașini

Artistul CRBL a fost implicat într-un accident rutier în orașul Hațeg din județul Hunedoara. Cântărețul conducea o motocicletă și, la un moment dat, a intrat în depășirea unei coloane de mașini, potrivit Antena 3 CNN.

Atunci, a intrat în coleziune cu o autoutilitară condusă de către un bărbat în vârstă de 46 de ani, care se deplasa în fața sa.

La data de 06 august 2023, ora 13:19, un bărbat în vârstă de 45 de  ani, din orașul Pantelimon, județul Ilfov, în timp ce se deplasa cu o motocicletă pe strada Horea din orașul Hațeg, având direcția de mers Caransebeș spre Hațeg, la intersecția cu strada Dr. Victor Babeș, s-ar fi angajat în depășirea neregulamentară  a unei coloane de mașini aflate în așteptare, încălcând marcajul longitudinal continuu intrând în coliziune cu o autoutilitară, condusă de către un bărbat în vârstă de 46 de ani, din municipiul Caransebeș, județul  Caraș-Severin, care se deplasa în fața sa și care a efectuat manevra virajului la stânga pentru a pătrunde pe strada Victor Babeș” se arată într-un comunicat.

Ulterior, CRBL a fost rănit în urma accidentului și a fost preluat și transportat la spital.

Atât el, cât și șoferul autoutilitarei, au fost testați cu aparatul alcooltest, iar ambele rezultate au fost negative.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea conducătorului motocicletei, care a fost preluat și transportat de către un echipaj medical la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ.”

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

CRBL a declarat că se simte bine

Ulterior, CRBL a fost transferat la un spital din București, pentru a primi îngrijirile medicale necesare.

Artistul a declarat pentru Antena 3 CNN că se simte bine și că atunci când își va reveni complet va vorbi despre accident:

Sunt bine. Sunt foarte bine. Se poate şi mai bine, dar sunt foarte bine. În câteva zile vă povestesc.”

Te-ar putea interesa și:

Cookies