Crângași: zona tuturor posibilităților. Un cal a fost surprins așteptând în fața unei farmacii, iar dilema bucureștenilor a fost: „Cine avea nevoie de medicamente, el sau stăpânul?”

08 iul. 2023
2144 afișări
Crângași: zona tuturor posibilităților. Un cal a fost surprins așteptând în fața unei farmacii, iar dilema bucureștenilor a fost: „Cine avea nevoie de medicamente, el sau stăpânul?”
Crângași: zona tuturor posibilităților. Un cal a fost surprins așteptând în fața unei farmacii, iar dilema bucureștenilor a fost: „Cine avea nevoie de medicamente, el sau stăpânul?”. Sursa foto: Facebook/ Bukureștiul

Un bucureștean a ieșit la o plimbare cu calul și s-a oprit în dreptul unei farmacii din Crângași. Această întâmplare a stârnit râsul internauților, care au venit cu diverse ipoteze despre ceea ce făcea calul acolo.

„Ce să faci când ți se despotcovește calul”

Un cal a fost surprins așteptând în fața unei farmacii din Crângași. Lângă cal, era un bărbat care se presupune ca ar fi fost stăpânul acestuia. Momentul a fost fotografiat de către un trecător și, ulterior, postat pe pagina de Facebook „Bukureștiul”, alături de descrierea:

Era cel de dar și a fost să îi facă radiografie la dinți.” 

Internauții au stat, au analizat imaginea, după care și-au dat cu părerea despre ceea ce făcea un cal în dreptul unei farmacii. Sau, altă dilemă a acestora a fost: „Cine avea nevoie de medicamente, calul sau stăpânul?”.

Mai mult decât atât, unii internauți au fost de acord cu autorul postării și, având în vedere că lângă farmacie era o clinică de radiologie, aceștia s-au gândit că poate calul avea nevoie de o radiografie a dinților.

Îl durea un dinte săracul” a scris A. D.

Alți internauți au spus că s-au obișnuit să vadă astfel de lucruri în Crângași și că nu îi mai miră nimic.

  • La Crângași, totul e posibil.” – A. A.
  • „Avem club ecvestru la Crângași, nu știți voi.” – R. R.

Evident, ca în orice situație, au existat și câteva persoane care au ironizat complet situația și au adăugat comentarii menite să stârnească râsul cititorilor.

Câteva dintre comentarii

  • „Păi cică nu se caută la dinți dacă e de dar.” – A. B.
  • „Ce să faci, așa e când ți se despotcovește calul.” – A. M.
  • „Ăsta e calu’ ăla răcit?” – T. A. S.
  • „A mers până la Catena și i-au zis că trebuie să lase calul afară.” – E. E.
  • „Se constipase calul…” – L. M.

Te-ar putea interesa și:

Cookies