RO vaccinare a anunțat primul „brad” împotriva COVID-19, realizat din doze de vaccin

07 dec. 2021
213 Afișari
RO vaccinare a anunțat primul „brad” împotriva COVID-19, realizat din doze de vaccin
RO vaccinare a anunțat primul „brad” împotriva COVID-19, realizat din doze de vaccin

Un brad tematic de pandemie, împodobit cu mii de doze de vaccin, a fost promovat de platforma RO vaccinare pe pagina de socializare. „Bradul ” altfel a fost amplasat într-un centru de vaccinare din București pentru a demonstra „meritul celor care au ales să se vaccineze împotriva COVID-19”.

La finalul anului 2021, în care subiectul principal a fost pandemia, spiritul Sărbătorilor de Căciun vine în România cum altfel decât cu un brad împortiva COVID-19. Peste 19.000 de doze de vaccin Pfizer și Moderna împodobesc bradul înalt de 3 metri, iar cutiile de cadouri și căsuța sunt realizate din doze Johnson&Johnson.

După sute de ore de muncă a personalului de la centrul de vaccinare unde a fost amplasat, “Bradul” de Crăciun este gata și pregătit să fie vizitat în număr cât mai mare, anunță platforma RO vaccinare pe pagina sa de socializare.

Îți recomandăm să citești și:

Târg de Crăciun fără certificat verde, în București. Tot ce trebuie să știi despre Crângași Christmas Market

Cu o înălțime de 3 m și o anvergură de 2.2 m, bradul „pro sănătate și pro viață” se află amplasat în centrul de vaccinare de la Palatul Copiilor. „Inimosul personal al centrului vă urează Sărbători Fericite!”, își încheie mesajul reprezentanții RO vaccinare. Vezi mai jos GALERIA FOTO.

România se pregătește de vaccinarea copiilor cu vârste cuprinse între 5 şi 11 ani. Uniunea Europeană va dispune de vaccinuri anti-Covid adaptate pentru copii, produse de Pfizer – BioNTech, începând din 13 decembrie. Serurile au fost deja aprobate de Agenţia Europeană a Medicamentului (EMA).

 

Cookies