COZMIN GUȘĂ: Rareș Bogdan are mai multe fotografii cu Ponta în Dubai, dar a ales să nu le publice

de:
25 nov. 2014
0 afișări
COZMIN GUȘĂ: Rareș Bogdan are mai multe fotografii cu Ponta în Dubai, dar a ales să nu le publice

Gușă a mai atras atenția că la un asemenea gest de responsabilitate, Ponta a ales să răspundă cu o jignire, potrivit realitatea.net.

Victor Ponta: Rareş Bogdan e ofiţer acoperit

CITEȘTE ȘI: Rareş Bogdan: Ponta are coeficientul de inteligenţă al unui storcător de fructe!

„Haideți sa vă spun un lucru care de data asta îi face cinste lui Rares Bogdan. Rareș Bogdan se află în posesia mai multor fotografii din Abu Dhabi și Dubai, pentru că premierul nu a fost discret, fotografii care îl prezintă pe Victor Ponta în niște posturi și situații pe care nu ar vrea să fie făcute publice. Sunt fotografii pe care le-a primit Rareș de la românii din diaspora, de la românii care sunt anti-Ponta, a ales să nu le facă publice. Așa a ales el.

A considerat că acel instantaneu pe care l-a primit Aneta Sângerozan de la un fost coleg de liceu este suficient să arătăm reaua credință a premierului. Iar la un asemenea gest de responsabilitate asumată, pentru că putea să dea toate acele fotografii, Victor Ponta sa raspundă cu o asemenea jignire, îl arată nu doar cu o lipsă de caracter evidentă, dar il arată ca lovit de tren”, a mai spus Cozmin Gușă.

Cookies