Cozi uriașe la deschiderea magazinului Kaufland Basarabia din București. Când au văzut imaginile cu îmbulzeala, unii s-au amuzat, alții s-au întristat

24 nov. 2022
10350 Afișari
Cozi uriașe la deschiderea magazinului Kaufland Basarabia din București. Când au văzut imaginile cu îmbulzeala, unii s-au amuzat, alții s-au întristat
Cozi uriașe la deschiderea magazinului Kaufland Basarabia din București. Când au văzut imaginile cu îmbulzeala, unii s-au amuzat, alții s-au întristat | Sursă foto: Facebook-Cetatean Sector 3

Oamenii au format cozi uriașe la deschiderea magazinului Kaufland Basarabia  din București. Zeci, poate chiar sute, de bucureșteni au așteptat deschiderea ușilor de la primele ore ale dimineții.

Cozi uriașe la deschiderea magazinului Kaufland Basarabia din București

Încântați de promoțiile pe care magazinul le-a avut în ziua deschiderii, sute de bucureșteni s-au adunat de la prima ora în fața intrării în hipermarketul nou deschis pentru a face cumpărături. Coada ce s-a format a fost una impresionantă.

Oamenii au așteptat de la prima oră ca noul magazin Kaufland, mai exact cel cu numărul 1.500, să își deschidă ușile. Un trecător a surprins într-o poză coada imensă și a publicată imaginile pe grupul de Facebook „Cetațean Sector 3”.

Magazinul cu pricina a fost deschis pe Bulevardul Basarabia numărul 250, Sector 3. Acesta are o suprafață de 3.400 de metri pătrați.

Unii s-au amuzat, alții s-au întristat

Unele persoanele care au văzut postarea respectivă, s-au amuzat pe seama oamenilor care așteptau la coadă.

  • „Ulei 7 lei bucata, eu zic să fugiți cât mai prindeți că e limitat.”
  • „Au reduceri ceva de e așa coadă? 😂 Nu de alta dar mai sunt N magazine Kaufland.”

Pe de altă parte, anumiți oameni i-au compătimit pe cei care sunt nevoiți să vâneze oferte pentru a putea cumpăra produsele necesare.

  • Bieții oameni. Dacă și-ar permite nu ar sta la coada asta.
  • Este normal având în vedere prețurile crescute la absolut toate necesitățile în raport cu salariile și pensiile oamenilor de rând care o duc ceva mai prost cu banii. Vârstnicii, din păcate, își petrec diminețile vânând majoritatea reducerilor.

Kaufland a informat că programul de lucru al magazinului va fi de la 07:00 și până la 22:00, de luni până sâmbătă. În zilele de duminică, magazinul se va deschide la ora 07:30 și se va închide la ora 21:00.  În total, deschiderea acestui magazin a ajutat la crearea a mai mult de 100 de locuri de muncă noi.

Cookies