ȘTIRI

Cozi la Taxe și Impozite Sector 4. Nu se respectă nicio normă de distanțare

Zeci de persoane stau la cozi la Taxe și Impozite Sector 4, nefiind respectate normele de distanțere fizică impuse de pandemia de Covid-19.

Zeci de oameni au luat cu asalt luni direcția de Taxe și Impozite Sector 4, formând cozi și o aglomerație care cu greu este ținută în frâu de angajații firmei de pază de la această instituție.

Oamenii nu respectă nicio normă de distanțare, înghesuindu-se la coadă pentru a intra la ghișeele unde se poate face plata impozitului.

Aglomerația este cauzată, pe lângă reducerea primită pentru plata impozitelor până a finele lunii martie, și de decizia ca acest punct de lucru să fie desființat pe viitor.

La începutul acestei luni, Daniel Băluță, primarul Sectorului 4, a anunțat un nou proiect: sediul de taxe și impozite de la Nițu Vasile se transformă în creșă.

Acesta vine în continuarea măsurilor de digitalizare a Sectorului 4, edilul anunțând că prin transformarea sediului de taxe și impozite de la Nițu Vasile în creșă cetățenii urmează să plătască online dările.

“Transformăm în creșă sediul de taxe și impozite de la Nițu Vasile.

Cum am reușit acest lucru? Prin digitalizare. Plătindu-ne taxele online, cu câteva click-uri pe telefonul mobil, putem renunța la ghișee, iar clădirile în care acestea funcționau vor căpăta noi destinații.

În acest fel sprijinim miile de familii tinere care în ultimii ani au ales Sectorul 4 să le fie casă”, a scris, pe Facebook, Daniel Băluță.

DGITL Sector 4: ”Încercați să evitați agomerația”

”Încercați să evitați agomerația folosind cele aproximativ 200 de puncte de plată pe care le avem la dispoziție în magazinele Mega Image ( aparate Self Pay) și în benzinăriile OMV ( serviciul Westaco), de la noi din sector. La nivelul țării există 4.000 de astfel de puncte de plată.

De asemenea, vă puteți plăti taxele online prin intermediul aplicației ”Primaria Sectorului 4” sau pe platforma www.ghiseul.ro .

Vă reamintim că reducerea de 10% pentru achitarea anticipată a debitelor către bugetul local este valabilă până pe 31 martie”, este un îndemn al DGITL Sector 4 pe site-ul instituției.

Sursa foto: captură Digi24


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button