Cozi la pașapoarte, la ghișeele unui mall din București. Nici ca să obțineți programare nu scăpați de așteptare

15 iun. 2022
2972 afișări
Cozi la pașapoarte, la ghișeele unui mall din București. Nici ca să obțineți programare nu scăpați de așteptare
Cozi la pașapoarte, la ghișeele unui mall din București. Nici ca să obțineți programare nu scăpați de așteptare | Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Sunt cozi imense la pașapoarte într-un mall din București. Ghișeele au fost luate cu asalt de oamenii care sunt dispuși să aștepte ore în șir pentru a putea elibera actul de călătorie.

Cozi imense la pașapoarte în București

Un Birou de eliberare a pașapoartelor aflat într-un mall din București a fost asaltat de oameni, dis de dimineață. Unii dintre ei au ajuns chiar în momentul în care s-a deschis biroul, conform Antena3.

Cu toate că bucureștenii au ajuns de la primele ore ale dimineții, mulți dintre ei au stat la coada fără să avanseze prea mult.

O doamnă ce a ajuns la ora 09:40 la oficiul de eliberare a pașapoartelor, se afla la ora 12:30 aproape în același loc ca de dimineață. După ore de așteptare, doamna a primit vestea proastă, de la un funcționar, că ea și cei de după dânsa stau degeaba la coadă.

Cu toate că programul a fost prelungit, cozile nu par să se diminueze. Fie că pleacă în concediu sau definitiv din tară, numărul mare de oameni ce doresc să își elibereze pașaport duce la formarea de cozi interminabile.

Din ce dată îți poți face programare

Cu toate că războiul din Ucraina a început cu luni în urma, nebunia generată de agresiunile de la graniță nu a trecut. În cazul în care doriți să vă faceți o programare pentru eliberarea unui pașaport simplu electroni termenul de așteptare este de cel puțin două luni.

Iată care sunt cele mai apropiate date disponibile, la momentul la care este scris acest articol:

  • Serviciul Public Comunitar de Pașapoarte București – Plaza România: 9 august 2022,
  • Serviciul Public Comunitar de Pașapoarte București – ParkLake : 11 august 2022,
  • Serviciul Public Comunitar de Pașapoarte Ilfov – ParkLake : 18 august 2022.

Persoanele care doresc să își facă o programare pentru eliberarea pașaportului, o pot face accesând ACEST link.

Cookies