BAZAR

Cozi interminabile la un magazin din Capitală pentru ulei la superpreţ

Sute sau chiar mii de persoane se înghesuie la un centru comercial atunci când supermarketurile anunţă reduceri mai mari sau când un retailer renumit lansează primele magazine din România. În doar câteva ore companiile pot atrage astfel foarte mulţi clienţi numai prin ofertele anunţate. Dacă într-o parte a Bucureştiului sute de clienţi aşteptau de mai bine de o oră deschiderea primului magazin H&M, în cealaltă parte a Capitalei, tot vineri dimineaţa, alte câteva sute de bucureşteni stăteau la coada în faţa unui magazin MiniMax din Berceni, pentru a cumpara ulei la ”super ofertă”. Și alte unităţi ale lanţului MiniMax din ţară atrag clienţii de fiecare dată când lansează reduceri mari la anumite produse.

Potrivit unui client, citat de DailyBusiness.ro, zeci de persoane aşteptau la ora 6, cu două ore înainte de deschiderea magazinului, să prindă marea ofertă.

Cozile au revenit în România secolului XXI, astfel că, de mai bine de un an, discounturile considerabile, dar şi deschiderea primelor magazine de la nivel local ale unor brand-uri de fashion internaţionale au atras sute şi chiar mii de clienţi, împătimiţi după reduceri sau după renumele companiilor.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button