LA MINE-N CARTIER

Cozi ca pe vremea comunismului la ADP Sector 1. Încă o zi de înghesuială pentru un loc de parcare

Cozi ca pe vremea comunismului la ADP Sector 1, acolo unde, pentru a doua zi la rând, oamenii s-au înghesuit pentru a putea să își reînnoiască contractele pentru parcările de reședință.

Haos este cuvântul care caracterizează cel mai bine ce se întâmplă de două zile la Administrația Domeniului Public a Sectorului 1, acolo unde sute de persoane s-au înghesuit ca să își reînnoiască contractele pentru parcările de reședință.

După ce, luni, coada se întindea pe mai mulți zeci de metri, lucru semnalat de primarul Armand Cotilde pe pagina sa de Facebook, edilul cerând urgentarea digitalizării acestui proces, situația s-a repetat și marți.

Oamenii au venit, conform bucurestifm.ro, încă de la ora 06.00 dimineața la ADP Sector 1, deși programul începe la 08:30, iar primii care au ajuns au deschis chiar o listă de așteptare, practică des întâlnită pe vremea comunismului. Astfel, la ora 13, pe listă erau peste 180 de persoane, iar dat fiind faptul că programul este doar până la ora 16:30, este puțin probabil ca toți cei prezenți să apuce să intre.

Daniela Popa, Consilier local la Sectorul 1, fost viceprimar, a venit la sediul ADP Sector 1 pentru a calma oamenii. La insistențele consilierului local, un angajat al ADP 1 a afișat pe gard un anunț care specifică faptul că reînnoirea contractelor pentru Parcările de Reședință se poate face până pe 31 martie, ca și până acum, notează sursa citată.

„Sunt oameni în vârstă care nu au competențe digitale, unii dintre ei poate nici nu au un calculator sau smartphone ori acces la internet, iar sms-ul pe care l-au primit i-a făcut să între în panică, să se teamă că își pot pierde locurile de parcare”, a declarat Daniela Popa pentru București FM.

Consilierul local a mai afirmat că un sms trimis de către un membru USR, Consilier al primarului Clotilde Armand, ar fi provocat panica.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button