Covoarele și mochetele nu mai au „secrete” pentru o firmă de curățenie din sectorul 6 (P)

18 ian. 2022
107 Afișari
Covoarele și mochetele nu mai au
Covoarele și mochetele nu mai au "secrete" pentru o firmă de curățenie din sectorul 6

Covoarele și mochetele sunt mereu utilizate în instituții publice, birouri, săli de evenimente sau locuințe. Sunt foarte îndrăgite și oferă spațiilor un aspect elegant și prietenos. Deși prezintă numeroase avantaje, acestea sunt o sursă de acumulare a microbilor și pot fi o provocare când vine vorba de curățenie. Varietatea dimensiunilor și texturilor implică metode diferite de abordare pentru o îngrijire optimă, fără a deteriora în niciun fel calitatea acestora. O firmă de curățenie sector 6 știe exact ce produse se potrivesc pentru igienizarea fiecărui model în parte.

Bucură-te de covoarele preferate timp îndelungat!

Vrei să prelungești durata de viață a covoarelor? Apelează la un personal ultracalificat, care are acces la produse de curățenie profesionale ce nu se găsesc pe piața de larg consum. Faptul că aceștia lucrează cu echipamente și substanțe chimice special destinate mochetelor și covoarelor constituie un avantaj important. Atât igienizarea corectă a acestor materiale, cât și menținerea lor în stare perfectă timp îndelungat sunt beneficii majore aduse de o firma curatenie sector 6.

Murdăria, praful și scamele care se acumulează la nivelul materialului produc în timp tasarea sau încâlcirea fibrelor, ducând la ruperea sau deteriorarea țesăturii. Covorul va căpăta un aspect îmbâcsit, inestetic și va avea potențial alergen. Mai mult, specialiștii spun că la un covor murdar, praful aderă mai rapid. Prin metodele “neinvazive”, precum spălarea cu spumă uscată și curățarea în profunzime, se asigură o igienizare impecabilă, dar și longevitatea covoarelor și mochetelor.

Curățenie și sănătate

Particulele de praf și alergenii conduc la diverse probleme de sănătate, dintre care cele mai multe sunt de natură respiratorie. O firmă de curățenie sector 6 are la îndemână soluții profesionale pentru a îndepărta cu succes toate particulele cu potențial patogen. Astfel, acestea nu vor mai reprezenta o amenințare la adresa sănătății angajaților sau a familiei.

Deși poate părea mult mai simplu să folosești aspiratorul, decât să apelezi la serviciile unei firme specializate, trebuie să ții cont ca acesta va elimina doar murdăria de la suprafață. O companie autorizată, însă, poate să curățe covoarele și mochetele în profunzime.

Curățenie și sănătate
Curățenie și sănătate

Scapă chiar și de petele imposibile

Un alt avantaj al serviciilor prestate de o firmă de curățenie sector 6 constă în posibilitatea de a elimina chiar și petele cele mai dificile. Prin folosirea șamponului cu spumă uscată, pot fi eliminate cu succes diverse tipuri de pete, precum: petele de cafea, murdărie și noroi, cerneală sau diverși coloranți, petele de la animalele de companie, petele de mâncare, grăsime și cele de vin roșu.

Ține mucegaiul departe cu produse profesionale

Umiditatea și aerisirea necorespunzătoare a încăperilor duc de multe ori la formarea mucegaiului. Mediile industriale, cele din sectorul HoReCa, birourile și locuințele sunt predispuse la un grad ridicat de umiditate. Acest lucru poate conduce la apariția unor condiții favorabile dezvoltarii mucegaiului, chiar și în profunzimea fibrelor, având un potențial periculos pentru sănătatea celor din jur. Traficul intens și aglomerația din aceste spații cresc considerabil șansele de răspândire a microbilor, dacă nu se iau măsuri imediate. Nu aștepta ca mucegaiul să pună stăpânire pe mediul în care îți desfășori activitatea, apelând din timp la serviciile specializate ale unei firme de curățenie.

Transformă locuința sau biroul într-un spațiu curat și igienic, în care sănătatea ta să nu aibă de suferit. Fă apel la o firmă curățenie sector 6 și scapă de grija întreținerii covoarelor și mochetelor. Vei beneficia garantat de servicii la standarde de top!

Cookies