Cotnari vrea să cumpere marca Steaua. Cum motivează producătorul de vinuri această achiziţie

de:
06 mai 2015
0 Afișari
Cotnari vrea să cumpere marca Steaua. Cum motivează producătorul de vinuri această achiziţie

Cotnari îşi motivează, într-un comunicat de presă remis miercuri, intenţia de a cumpăra marca Steaua prin faptul că nu doreşte ca aceasta să îşi piardă din valoare ca urmare a disputei dintre Clubului Sportiv al Armatei Steaua şi gruparea din Liga I deţinută de Gigi Becali, anunta Mediafax, citat de economica.net.

Marca Steaua se află în prezent în posesia Clubului Sportiv al Armatei prin decizia irevocabilă din 3 decembrie 2014 a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ICCJ).

„Luând la cunoştinţă din presă despre vânzarea mărcii Steaua şi fiind interesată de cele mai importante simboluri cu valoare naţională, compania Cotnari îşi manifestă interesul de a achiziţiona această marcă. Compania Cotnari nu doreşte ca acest simbol naţional să-şi piardă din valoare în urma acestei dispute. De aceea, aflată în plină campanie de comunicare «Cotnari – Unic Românesc», compania a decis preluarea mărcii Steaua”, se menţionează în comunicatul citat.

Producătorul de vinuri susţine că sigla va fi amplasată în Sala Ştefan cel Mare a companiei, alături de alte simboluri naţionale, „fiind destinată să perpetueze amintirea singurei echipe din România care a câştigat Cupa Campionilor Europeni”.

Cookies