Coșulețul pentru bebe, singurul loc în care cel mic nu se va plictisi niciodată! (P)

07 iun. 2022
15 Afișari
Coșulețul pentru bebe, singurul loc în care cel mic nu se va plictisi niciodată! (P)
Coșulețul pentru bebe, singurul loc în care cel mic nu se va plictisi niciodată!

Urmează să devii părinte și îți pui întrebări legate de somnul copilului tău? Te întrebi unde ar trebui să-l pui să doarmă atunci când sunteți afară? Dar atunci când ai diverse treburi prin casă și totuși vrei să-l poți supraveghea?

În primele luni de viață, bebelușul tău va petrece între 15 și 20 de ore dormind, așa că este necesar să te asiguri că o face în confort și siguranță. Alege un produs care să se potrivească atât nevoilor tale, cât și cele ale copilului tău.

După ce a venit pe lume, cel mic are nevoie să se simtă în siguranță în noul lui spațiu care, ideal, ar trebui să imite pântecul mamei măcar în prima perioadă de viață a nou născutului. De aceea, mulți părinți aleg să investească într-un coșuleț pentru bebe; astfel, cel mic nu va duce lipsă de nimic.

Obligatoriu pe lista părinților activi

Coșulețul este un pătuț mic, ușor de transportat, în care copilul poate să doarmă sau să se joace. Poate fi utilizat de la naștere până la vârsta de 8 luni. Este ideal dacă dorești să-i oferi bebelușului senzația că se află într-un cocon protector și moale.

Prețul acestui produs variază în funcție de model, calitate și accesorii. Dacă decizi ca cel mic va dormi în el pentru primele lui luni de viață, este recomandat să investești într-un coșuleț pentru bebe de calitate. Acesta poate fi pus alături de patul tău astfel încât să-l poți veghea chiar și în timpul nopții.

Ce avantaje prezintă un cosulet bebe:

  • Îl protejează pe cel mic de curenții de aer: afară sau în interiorul casei, poți să te asiguri că în timpul somnului niciun curent de aer nu-l va deranja;
  • Îți permite să muți copilul cu ușurință dintr-o cameră în cealaltă: munca unui părinte nu se termină niciodată. De la curățenie la prepararea mâncării, este rar ca un părinte să stea într-un loc pentru prea mult timp. Cu ajutorul acestui produs, poți să îl muți pe cel mic cu tine, din cameră în cameră, fără să îl trezești;
  • Foarte practic: îți protejează bebelușul de lovituri sau de alte obiecte din casă;
  • Ușor de curățat datorită husei de protecție.
Coșulețul pentru bebe poate fi folosit de la naștere până la vârsta de 8 luni.
Coșulețul pentru bebe poate fi folosit de la naștere până la vârsta de 8 luni.

Ce model să alegi

Gama BabyNest îți dă ocazia să alegi între două modele care îți vor satisface fiecare nevoie. Alege între un coșuleț pentru bebe cu saltea dublă sau unul cu arcadă de jucării.

Ambele sunt confecționate din materiale de înaltă calitate, moi la atingere, cu saltele detașabile din spumă de memorie și husă de bumbac 100%, astfel că nimic nu va irita pielea copilului tău.

Dacă vrei ca cel mic să nu se plictisească cât timp tu îți faci treburile, optează pentru modelul cu jucării atașate de copertină. Acestea îl vor ține ocupat, iar tu poți să te ocupi de alte lucruri cât timp îl și veghezi.

Poți să alegi un model care include o plasă pentru insecte sau o poți cumpăra separat în funcție de unde decizi să-l folosești. Iar dacă știi că îl vei folosi și afară, geanta pentru depozitare și transport are un design eficient care să îți ușureze munca. Ai de ales între diferite culori, deoarece coșulețul pentru bebe nu trebuie să fie doar practic, ci să și aibă un aspect frumos.

Cookies