ARHIVA B365

Costică Ștefănescu, înmormântat la Craiova, cu onoruri militare

„Veghează-ne din cer, căpitane!”, acesta este mesajul oe care suporterii Craiovei l-au transmis la înmormântarea fostului căpitan al Universităţii Craiova, anunță rtv.net.

Marele fotbalist Costică Ştefănescu va fi înmormântat pe Aleea Eroilor din Cimitirul Sineasca, la Craiova. Lui Costică Ștefănescu i s-a făcut o slujbă religioasă în fața bisericii deși primele date arată că fostul mare fotbalist s-a sinucis marţi, aruncându-se de la etajul cinci al Spitalului Militar din Capitală, unde era internat. Ion Ștefănescu, fratele fostului căpitan al echipei naționale a prezentat anterior biletul de adio în care Costică Ștefănescu și-a motivat decizia. Însă, familia sa nu a acceptat această ipoteză.

Fostul căpitan al echipei naţionale şi al Universităţii Craiova suferea de era bolnav de cancer pulmonar, deși nu a fumat niciodată, şi era internat de mai mult timp în spital.

Costică Ştefănescu a lăsat în urmă o avere importantă. Împreună cu soţia, investise aproximativ 1.800.000 euro în două hoteluri din Eforie Nord. Ei mai aveau o casă în Miami de 300.000 de euro, un apartament în Germania şi o casă în Bucureşti.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button