BAZAR

Costi Rogozanu, jurnalist Realitatea Tv, acuză că a primit AMENINŢĂRI CU MOARTEA

„patronul roman luminat. un nene intra cu injuraturi la un comentariu al meu cu salariul minim. ii zic ca e exact acel tipar de bishnitzmen care nu accepta ca e nevoie de salariu minim si-l blochez, ca chiar nu inteleg cum poti sa intri si sa injuri pe o pagina totusi publica. Am observat ca astia tip inliniedreapta injura si, daca le zici „marsh”, fac apoplexie ca esti nepoliticos:). Omul nostru afacerist o asalteaza atunci pe Dora cu injuraturi si amenintari cu glock tot pentru mine. (Amenintari cu moartea am mai primit, dar nu cu pistolul, asta e ceva nou). Dora a zis sa-l faca celebru. macar sa vedem si opinia in legatura cu salariul minim al angajatorului roman”, a scris Costi Rogozanu pe pagina sa de Facebook.

 

patronul roman luminat. un nene intra cu injuraturi la un comentariu al meu cu salariul minim. ii zic ca e exact acel…

Posted by Costi Rogozanu on Monday, December 7, 2015

Partenera lui Rogozanu, jurnalista Dora Costantinovici a arătat că persoana care a lansat amenințările este Mihai Brăduț Comănescu – deținător al lanțului de magazine Rembrandt. Aceasta a postat mai multe print-screen-uri ale mesajelor pe care i le-a trimis afacerisul pe facebook, după ce Costi Rogozanu îl blocase pe contul său. Într-un mesaj, Comănescu vobește despre un pistol Glock de 9 mm.

„P.S. Propoziția: aștept scuze sau glokc9 se încadrează fix aici: ameninţarea reprezintă fapta de a ameninţa o persoană cu săvârşirea unei infracţiuni sau a unei fapte păgubitoare îndreptate împotriva sa ori a altei persoane, dacă este de natură să îi producă o stare de temere. Aceasta se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la un an sau cu amendă, fără ca pedeapsa aplicată să poată depăşi sancţiunea prevăzută de lege pentru infracţiunea care a format obiectul ameninţării. Acţiunea penală se pune în mişcare la plângerea prealabilă a persoanei vătămate”, a scris Dora Constantinovici, pe pandoras.realitatea.net.

Mesajele primite de Dora Constantinovici de la Mihai Brăduţ Comănescu, care debordează de injurii, pot fi văzute pe pandoras.realitatea.net.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button