Costel va deschide show-ul lui Dylan Moran de la Bucureşti

de:
16 sept. 2013
0 Afișari
Costel va deschide show-ul lui Dylan Moran de la Bucureşti

Dylan Moran, supranumit si „Oscar Wilde al comediei”, va ajunge pentru prima data in Romania pe 8 octombrie, show-ul fiind organizat de Livehouse Comedy. În deschiderea show-ului pe care Dylan Moran, „cel mai bun performer de stand-up comedy in viata” dupa cum il descriu jurnalistii de la Le Monde, il va sustine in premiera in Romania, pe scena Cinematografului Scala din Bucuresti, va fi prezent Costel.

Biletele la show-ul lui Dylan Moran sunt disponibile la pretul de 125 de lei pe www.myticket.ro, evenimentul fiind organizat de Livehouse Comedy.

Unul dintre primii reprezentanti ai miscarii de stand-up comedy din Romania, Costel Bojog si-a inceput cariera ca actor, imediat dupa absolvirea Universitatii Nationale de Teatru si Film din Bucuresti. In 2004 a inceput sa devina tot mai interesat de fenomenul stand-up comedy alegand sa-si dedice mare parte a timpului liber show-urilor organizate in cluburile de profil. În scurt timp, Costel a devenit unul dintre cei mai cunoscuti performeri ai genului, astfel ca in 2006, din hobby, activitatea de stand-up a devenit full time job cu nenumarate reprezentatii in cluburi de specialitate si nu numai, devenind unul dintre rezidentii Club 99.

Sketch-urile lui Costel abordeaza teme dintre cele mai diverse, de la natura umana pana la stereotipuri, tipologii, droguri, relatii sau ironii ale vietii de zi cu zi, iar naturaletea cu care isi dezvolta subiectele si talentul narativ i-au asigurat succesul.

Costel a sustinut nenumarate show-uri atat in cluburi, sali de spectacole, cat si in cadrul unor evenimente corporate, avand inclusiv cateva turnee nationale la activ.

Costel este o prezenta constanta si pe marele ecran, actorul putand fi vazut si in distributia unor filme ca „4 luni, 3 saptamani si 2 zile” sau „Amintiri din epoca de aur”, ambele premiate in cadrul festivalului de film de la Cannes.

Cookies