ȘTIRI

Cosmin Stan pleacă de la Prima TV: Reintegrarea e imposibilă acolo

Cosmin Stan s-a întors luni la Prima TV, iar vineri a demisionat. „În primul rând, se tergiversează punerea în aplicare a hotărârii judecătorești. A fost doar de formă, m-au reîncadrat în organigramă, fără însă să mi se dea un jurnal de prezentat, ceea ce era principala mea atribuție în fișa de post înaintea concedierii.

După o săptămână de stat și observat, pot spune că nu mai este un loc în care să îmi desfășor activitatea așa cum trebuie.

Reintegrarea mea e imposibilă acolo. Din punct de vedere profesional, nu mai corespunde standardelor mele ceea ce se întâmplă în redacția de la Prima TV. Am constatat după cinci zile asta și, prin urmare, am hotărât să închei colaborarea cu acordul părților.”

„Aveam de gând să mă reintegrez în redacție. Aceasta era intenția mea, de aceea m-am întors”, a precizat Cosmin Stan pentru Paginademedia.ro.

Jurnalistul Cosmin Stan, fost prezentator la Focus 18 de la Prima TV, a dat în judecată postul de televiziune în septembrie 2014 după ce a fost concediat.

Tribunalul București a obligat Prima TV să-l reangajeze pe Cosmin Stan, fost prezentator al Focus 18. Deciziaa fost luată pe 19 noiembrie.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button