Cosmin Nedelcu, zis Micutzu, prima reacție după scandalul din București: În acel moment, am văzut negru și am reacționat | VIDEO

18 aug. 2021
13055 Afișari
Cosmin Nedelcu, zis Micutzu, prima reacție după scandalul din București: În acel moment, am văzut negru și am reacționat | VIDEO
Cosmin Nedelcu, zis Micutzu, prima reacție după scandalul din București: În acel moment, am văzut negru și am reacționat | VIDEO

Actorul Cosmin Nedelcu, cunoscut în lumea stand-up-ului drept Micutzu, a avut recent prima reacție după scandalul din București, de pe Calea Victoriei, de duminică, atunci când a ajuns la secția 1 de Poliție pentru a depune pângere. Se pare că mai mulți bărbați de la o terasă l-au înjurat și apoi au bruscat-o pe iubita sa, moment în care acesta recunoaște că a văzut negru în fața ochilor și a reacționat.

Actorul Cosmin Nedelcu, cunoscut drept Micutzu, a postat recent pe Youtube o explicație completă și complexă la scandalul care a avut loc duminică seară pe Calea Victoriei ce s-a terminat cu o plângere la poliție la Secția 1.

Micutzu, prima reacție de după scandal

„Șoc! Groază! Scandal fără margini! Circ&panaramă”, spune Micutzu în titlul clipului video de 15 minute în care explică pe larg ce s-a întâmplat de fapt pe Calea Victoriei, duminică, 15 august.

Cosmin Nedelcu spune că a reacționat, după ce a fost implicat într-un scandal ad-hoc care a pornit de la faptul că un bărbat aflat la o terasă a început să îl jignească, ca apoi să îi arate scene obscene. Totuși, lucrurile au luat o întorsătură violentă în momentul în care bărbatul respectiv, alături de alți indivizi, au intrat în conflict fizic cu Micutzu, asta după ce i-au îmbrâncit iubita și au scuipat-o. La fața locului a ajuns și Poliția.

Cum explică Micutzu cele întâmplate

Actorul povestește că și-a apărat iubita, după ce el, alături de tânără și de un prieten pictor au fost atacați, atât verbal, cât și fizic, în timp ce treceau pe lângă o terasă.

„Treaba este simplă: mergeam pe Calea Victoriei cu iubita mea și un prieten pictor, un om trecut de 50 de ani. Mă îndreptam către club, voiam să ajung la ziua unui prieten. Și cum mergeam eu așa, pe dreapta era o terasă. Un băiat de acolo a început să facă niște miștouri la adresa mea.

Am mers mai departe și i-am arătat un deget, lucru care l-a enervat și mai mult. Am traversat spre club, foarte aproape de trecere. Omul a început să mă înjure și să-mi spună ceva de genul: măcar treci, grasule, pe la trecere. Nu am mai putut să înghit toate c…turile astea”, a povestit Micutzu în clipul de pe Youtube.

De asemenea, actorul a mai adăugat că dacă nu îți place ceva, să o spui într-un mod civilizat.

„În momentul în care îmi înjuri familia, pe Internet, îți pot da block. Sunt ani întregi de când se întâmplă asta. În mine s-au strâns niște frustrări”, a mai atras atenția Cosmin Nedelcu.

Conflictul a degenerat

Micutzu recunoaște că le-a arătat degetul ca apoi totul să degenereze, mai ales după ce bărbații au ajuns să o scuipe și să o bruscheze pe iubita sa.

„Într-adevăr, s-a pus un punct în seara de duminică. Atunci am lăsat, pe trotuar, pungile de cadou pe care le aveam în mână, ca să mă întorc la băiatul respectiv și să-i zic că nu e normal să vorbească așa cu mine. I-am arătat degetul.

La un moment dat, s-a ridicat de la o masă un asociat al locului respectiv, pe modul bodyguard în fața mea. S-a pus în fața mea agresiv. Eu nu am reacționat agresiv, ci i-am zis să se dea la o parte să vorbesc cu prietenul lui. Iubita mea i-a spus să se liniștească, iar el a împins-o. I-am zis că dacă mai pune mâna pe ea îl omor. Apoi i-a dat o flegmă pe mână. În acel moment, am văzut negru și am reacționat”, a mai spus actorul.

Cosmin Nedecu și-a apărat iubita, pe Dumitrița Razlog

Apoi a început o bătaie în toată regula între cele două tabere care au început să se certe și să se lovească, ca apoi totul să se încheie la poliție.

„A reacționat și el și a dat câțiva pumni în aer, dar i-a dat câțiva pumni și prietenului meu pictor. Prietenul meu avea o sacoșă în mână și a aruncat-o spre geamul care s-a spart, geamul aparținând localului la care băiatul în negru era asociat”, a conchis Micutzu.

Cosmin Nedelcu, zis Micutzu, are o relație de mai bine de 4 ani cu Dumitrița Razlog, de profesie inginer, o tânără ardeleancă din Cluj.

Cookies