Coșmar pe Autostrada A1, București-Pitești. Carambol în sensul spre Capitală, dar și restricții de circulație, în scop de peticit asfaltul, în aceeași direcție

21 iun. 2024
967 afișări
Coșmar pe Autostrada A1, București-Pitești. Carambol în sensul spre Capitală, dar și restricții de circulație, în scop de peticit asfaltul, în aceeași direcție
Coșmar pe Autostrada A1, București-Pitești. Carambol în sensul spre Capitală, dar și restricții de circulație, în scop de peticit asflatul, în aceeași direcție | Sursa foto: Infotrafic București și Ilfov/Facebook

Un carambol în care au fost implicate un TIR și două mașini a avut loc cu puțin timp în urmă pe autostrada A1 București -Pitești. În urma acestui incident, traficul a fost restricționat pe sensul de mers către București.

Există și alte restricții pe A1, în zona localității Cireșu, pentru efectuarea unor lucrări de reparații.

Carambol pe A1, pe sensul către București

Conform informațiilor oferite de către Centrul InfoTrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române accidentul a avut loc în jurul orei 10:30, în zona kilometrului 13. În tamponarea față-spate au fost implicate două vehicule mici și un autocamion (TIR).

Din primele informații, se pare că două persoane ar fi fost rănite. Pentru a permite intervenția forțelor de ordine, circulația a fost restricționată pe banda 1, sens către București:

Traficul este restricționat pe autostrada A1, pe sensul către București, după ce, în zona kilometrului 13, un autocamion și două autovehicule au fost implicate într-o tamponare față-spate.

Din primele date, incidentul este soldat cu rănirea a două persoane, aflate în evaluare medicală la fața locului. Circulația autovehiculelor este restricționată pe banda 1, pentru a permite intervenția.

Șoferii au fost anunțați că circulația normală ar urma să fie reluată după ora 11:00, conform estimărilor oferite pe polițiști.

Restricții pentru peticirea asfaltului, până la ora 12:00

În jurul orei 10:15, Centrul InfoTrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române a transmis că s-au instituit restricții de circulație pe banda 1 autostrăzii A1, sensul Pitești-București, în zona localității Cireșu (județul Argeș).

Mai precis, este afectat tronsonul kilometric 97-98. Decizia a fost luată pentru a permite efectuarea unor lucrări de reparații asfaltice izolate.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că astăzi,, traficul este restricționat pe banda 1 a autostrăzii A1, sensul Pitești-București, pe tronsonul kilometric 97-98, în zona localității Cireșu, județul Argeș, pentru efectuarea unor reparații asfaltice izolate.

Restricțiile ar urma să fie ridicată în jurul orei 12:00, conform informațiilor transmise.

Te-ar mai putea interesa:

Cookies