Coșmar matinal în București: 8 linii STB care străbat Bd. Iuliu Maniu, deviate aproape 2 ore. O mașină s-a izbit azi-noapte un stâlp de susținere a rețelei de contact

18 iun. 2024
7745 afișări
Coșmar matinal în București: 8 linii STB care străbat Bd. Iuliu Maniu, deviate aproape 2 ore. O mașină s-a izbit azi-noapte un stâlp de susținere a rețelei de contact
Coșmar matinal în București: 8 linii STB care străbat Bd. Iuliu Maniu, deviate aproape 2 ore. O mașină s-a izbit azi-noapte un stâlp de susținere a rețelei de contact | Sursa foto: Info Trafic București și Ilfov - Facebook

Dimineața zilei de marți a fost de coșmar pentru cei care circulă cu STB: 8 linii de transport public au fost deviate mai bine de 2 ore, din cauza unui accident produs noaptea trecută pe Bulevardul Iuliu Maniu din Sectorul 6. În urma accidentului, traficul din zonă a fost restricționat.

8 linii STB care străbat Bd. Iuliu Maniu, deviate dis-de-dimineață

În jurul orei 05:30, Societate de Transport București a anunțat călătorii că un total de 8 linii care circulă pe Bd. Iuliu Maniu au circulat deviat. Motivul pentru care a fost luată această decizie este că un stâlp de susținere al rețelei de contact a fost avariat, fapt ce a dus la restricții de circulație în zonă.

Mai precis, acesta a fost afectat în urma unui accident care s-a produs în jurul orei 03:15. Liniile vizate de această deviere au fost:

  • Linia de troleibuz 62,
  • Linia de autobuz 137,
  • Linia de autobuz 138,
  • Linia de autobuz 178,
  • Linia de autobuz 431,
  • Linia de autobuz 432,
  • Linia de autobuz 433,
  • Linia de autobuz 478.

Iată mesajul transmis pe contul de „X” (fost Twitter) STB SA Clienți:

Liniile funcționează pe trasee deviate. Cauza: trafic restricționat pe Bd. Iuliu Maniu, după capătul de linie Master, pe sens Carrefour Militari (un stâlp susținător al rețelei de contact a fost avariat de un autoturism).

În jurul orei 06:47, STB a anunțat că 7 din 8 linii afectate funcționează normal. Cu toate astea, linia cu indicativul 62 este încă deviată la momentul redactării acestui articol.

Mijloacele de transport public au fost blocate pentru mai bine de 2 ore:

Liniile 137, 138, 178, 431, 432, 433 și 478 funcționează normal pe Bd. Iuliu Maniu. Deviere: 145 de minute (04:10-06:35).

În imaginile publicate pe grupul de Facebook „Info Trafic București și Ilfov” se poate observa că în accident au fost implicate două vehicule, ambele fiind grav avariate de impact.

Circumstanțele în care a avut loc accidentul nu sunt cunoscute. De asemenea, nu se știe cu certitudine daca au existat victime. Iată filmarea publicată pe rețelele sociale:

Accident Bulevardul Iuliu Maniu | Sursă video: Info Trafic București și Ilfov/Facebook

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies