Corporatiştii şi oamenii de afaceri ies să facă business pe bicicletă, la Bucureşti

de:
19 iun. 2013
2 afișări
Corporatiştii şi oamenii de afaceri ies să facă business pe bicicletă, la Bucureşti

Oameni din mediul business, antreprenori, manageri şi pasionaţi ai bicicletei se vor întâlni joi, 11 iulie, în Piaţa Victoriei, începând cu orele 8:30, pentru a defila în ţinută business, pe bicicletă, în cadrul proiectului Business pe Bicicletă, iniţiat de Junior Chamber International București. Astfel, participanţii vor asorta cămăşile, cravatele, taioarele, tocurile şi fustele cu bicicletele, pe traseul Piaţa Victoriei – Piaţa Charles de Gaulle – Arcul de Triumf – Şoseaua Kiseleff. Evenimentul va continua cu o sesiune de networking la Clubul Ţăranului, aflat în incinta Muzeului Ţăranului Român.

Proiectul Business pe Bicicletă promovează mersul pe bicicletă la birou și la întâlniri şi îşi propune crearea unei comunităţi a oamenilor de afaceri pasionaţi de acest mijloc de transport.

În ciuda faptului că mersul pe bicicletă este promovat intens de oamenii de afaceri, manageri, corporatişti şi de ONG-uri, bicicliştii se plâng că Primăria Capitalei îşi bate joc de ei pentru că pistele au fost declarate închise. Deşi Municipalitatea a investit 10 milioane de euro în trasarea pistelor, Poliţia Rutieră a emis dispoziţii privind desfiinţarea mai multor piste de biciclete din Capitală pentru că acestea nu respectă condiţiile legale pentru siguranţa pietonilor şi bicicliştilor. În această primăvară, alte 13 noi piste de biciclete din București au fost închise, doar patru mai rămânând deschise la nivelul Capitalei.

„Business pe Bicicletă este un proiect JCI Bucureşti iniţiat din dorinţa de a schimba mentalităţi. Mergând la birou sau la întâlniri, cu bicicleta, nu numai că economisim timp şi evităm aglomeraţia, dar putem îmbina relaxarea şi exerciţiul fizic, cu munca”, a explicat Constantin Stanciu, coordonatorul proiectului.

Participanţii pot veni cu bicicletele proprii sau pot închiria biciclete în timpul evenimentului, oferite de Green Revolution şi Bate Şaua Să Priceapă Iapa. Cei care doresc să participe la evenimetul turul din 11 iulie se pot înscrie, începând de miercuri, 19 iunie, pe site-ul proiectului www.businesspebicicleta.ro.

Citeşte şi: Corporatiștii bucureșteni- din birouri, în pădurea Băneasa, pe bicicletă: competiție mountainbike

                 Peste 300 de femei s-au plimbat pe bicicletă în fustă, duminică

Cookies