Coronavirusul se extinde în România: 97 de cazuri de îmbolnăviri, confirmate până sâmbătă dimineaţă

de:
14 mart. 2020
0 Afișari
Coronavirusul se extinde în România: 97 de cazuri de îmbolnăviri, confirmate până sâmbătă dimineaţă

UPDATE Două noi cazuri de infecţie cu COVID-19 au fost înregistrate oficial sâmbătă dimineaţă, astfel că bilanţul îmbolnăvirilor urcă la 97.

Vineri, au fost diagnosticate următoarele cazuri: o femeie de 49 de ani din Bihor, care a venit din Italia, o femeie din Caraş-Severin, venită tot din Italia, şi un bărbat din Bucureşti, venit din Londra. o femeie de 26 de ani din Bucureşti, un bărbat de 26 de ani din Prahova, venit din Italia. patru cazuri de infectare cu coronavirus în Braşov şi în Covasna, alte două – managerul Spitalului „Dimitrie Gerota” din Capitală şi pacientul unui alt medic deja diagnosticat,trei cazuri în Timiş, două cazuri în Mehedinţi, patru cazuri la Constanţa, iar cinci cazuri de coronavirus au fost confirmate în Capitală. Şase dintre cazurile diagnosticate vineri au legătură cu fostul ofiţer MAI care a fost internat la Spitalul „Dimitrie Gerota”.

Pacientul 90 este o femeie de 64 de ani din Neamţ, venită din Italia în 9 martie şi confirmată vineri cu coronavirus.

Al 91-lea caz este al unui copil de un an din Bacău, care a fost în contact cu mătuşa venită din Italia în 3 martie. Copilul a fost confirmat tot vineri, iar mătuşa este asimptomatică şi urmează să fie testată.

Cazul 92 este o femeie de 41 de ani din Iaşi, care lucrează în Mureş şi a venit din Dubai în 8 martie. Ea face naveta Iaşi-Bucureşti, iar din 9 martie a mers la serviciu. Boala a debutat în 12 martie, fiind confirmată cu coronavirus vineri.

Cazul 93 este o altă femeie, în vârstă de 41 de ani din Iaşi, sosită din Franţa şi internată în Spitalul de boli infecţioase Iaşi vineri, confirmată în aceeaşi zi.

Cel de-al 94-lea caz este o femeie de 27 de ani din Caraş-Severin, sosită din Italia în 10 martie şi carantinată în Dâmboviţa, confirmată vineri.

Cazul 95 este un bărbat de 55 de ani din Caraş-Severin, venit din Italia, carantinat în Dâmboviţa şi confirmat tot vineri.
UPDATE – Pacientul 89 – o femeie din Bihor, venită din Italia

Cel de-al 89-lea pacient confirmat cu coronavirus este o femeie din Bihor, care a venit din Italia.

O femeie de 49 de ani din Bihor, care a venit din Italia în 10 martie şi care se afla în autoizolare, a fost confirmată, vineri, cu noul coronavirus.

Ea este al 89-lea caz confirmat în România.

UPDATE – Alte două cazuri confirmate cu coronavirus – o femeie din Caraş-Severin şi un bărbat din Bucureşti

Alte două cazuri confirmate cu coronavirus – o femeie din Caraş-Severin, venită în Italia, şi un bărbat din Bucureşti, venit din Londra. Numărul total al celor infectaţi se ridică la 88.

Al 87-lea pacient este o femeie de 32 de ani din judeţul Caraş-Severin, venită din Italia în 10 martie şi aflată în carantină în Caransebeş.

Pacientul 88 este un bărbat, în vârstă de 45 de ani din Bucureşti, venit din Londra în 9 martie. El a fost internat vineri cu febră şi frisoane la Spitalul „Victor Babeş” Bucureşti.

UPDATE – Încă patru cazuri de infectare cu coronavirus, numărul total a ajuns la 86

Grupul de Comunicare Strategică a anunţat că încă patru cazuri de infectare cu coronavirus au fost confirmate vineri.

Al 83-lea caz este un bărbat de 32 de ani din Timişoara, venit din Italia în 12 martie şi aflat în carantină.

Pacientul 84 este o femeie de 41 de ani, din Timişoara, venită din Italia în 12 martie şi aflată în carantină.

Al 85-lea caz este tot o femeie, de 33 de ani , venită din Italia în 11 martie şi aflată în carantină la Lugoj.

Pacientul 86 este un bărbat de 36 de ani, venit din Italia în 11 martie, aflat în carantină în Lugoj.

UPDATE – Pacientul 82 – un tânăr din Bucureşti, întors din Marea Britanie. Al 82-lea pacient infectat cu coronavirus este un tânăr de 20 de ani din Bucureşti, care s-a întors din Marea Britanie.

Autorităţile au anunţat, vineri seară, că al 82-lea pacient confirmat cu coronavirus este un tânăr de 20 de ani din Bucureşti.

El s-a întors din Marea Britanie în 12 martie.

Tânărul este internat din 13 martie la Institutul Naţional „Matei Balş” şi confirmat pozitiv în aceeaşi zi.

UPDATE – O femeie de 26 de ani, pacientul cu numărul 81 Pacientul cu numărul 81 diagnosticat cu coronavirus este o femeie de 26 de ani, din Bucureşti.

Femeia se afla din data de 9.03.2020 în autoizolare.

În prezent, este internată în Spitalul de boli infecţioase „Victor Babeş”.

UPDATE – Cazul de coronavirus cu numărul 80 Cea de a 80-a persoană diagnosticată cu cornavirus este un bărbat de 26 de ani, din Prahova.

El a venit din Italia în 12 martie şi este în carantină in Buşteni din aceeaşi dată.

Diagnosticul de coronavirus a fost confirmat în 13 martie, la Institutul „Matei Balş” din Capitală.

UPDATE – Alte patru cazuri de coronavirus în Braşov şi Covasna

Caz 76 – Bărbat din Braşov, de 44 de ani, care s- a întors în data de 11 .03.2020 din Boston şi a fost internat cu simptomatologie specifică în data de 12.03.2020.

Caz 77: Tânără de 16 ani din Covasna, contact cu o persoană pozitivă

Caz 78: Femeie de 77 de ani, din Covasna, contact cu o familie venită din Italia

Caz 79: Femeie de 51 de ani, din Braşov, venită din Italia, aflată în carantină.

UPDATE – 75 de cazuri de coronavirus, inclusiv managerul Spitalului „Dimitrie Gerota”

Cazul cu numărul 74 este un bărbat de 50 ani de medic, managerul Spitalului „Dimitrie Gerota” din Capitală.

Cazul 75 este tot un bărbat, în vârstă de 62 ani, pacient, contact cu medicul gastroenterolog deja diagnosticat, cel care a fost cazul cu numărul 30.

Cazul cu numărul 30 este o femeie de 43 de ani, contact al pacientului de 60 de ani, fost ofiţer MAI, care a fost internat în Spitalul Gerota. Ulterior, s-a confirmat că femeia este medic. Detalii, pe news.ro.