CORNELIU VADIM TUDOR, ÎNMORMÂNTAT ASTĂZI la Cimitirul Ghencea. Sicriul nu încape în cavou

de:
17 sept. 2015
0 Afișari
CORNELIU VADIM TUDOR, ÎNMORMÂNTAT ASTĂZI la Cimitirul Ghencea. Sicriul nu încape în cavou

UPDATE: INCIDENT la înmormântarea lui Corneliu Vadim Tudor. Ceremonia a fost oprită după ce s-a constatat că sicriul este prea mare și nu încape în cavou.

ÎNMORMÂNTARE CORNELIU VADIM TUDOR.  Liderul PRM CORNELIU VADIM TUDOR este ÎNMORMÂNTAT ASTĂZI la Cimitirul Ghencea Civil unde sunt înmormântați și părinții lui. 

In jurul orei 10:00, un sobor format din 16 preoti a oficiat o slujba religioasa, dupa care sicriul a fost scos din lacasul de cult, in aplauzele celor prezenti.

Ulterior, sicriul a fost pus intr-un autoturism pe care se aflau mai multe coroane de flori, cortegiul funerar oprindu-se pentru cateva minute in fata Parlamentului, unde mai multi preoti au rostit o rugaciune.

Pe de alta parte, la biserica a avut loc si un incident, unii dintre participanti fiind nemultumiti ca nu li s-a permis accesul in curte, unde se aflau doar membrii familiei si apropiatii lui Vadim Tudor, scrie ziare.com. 

CORNELIU VADIM TUDOR a decedat luni seară în urma unui infarct. Soția sa, Doina, a povestit că, luni dimineața, Corneliu Vadim Tudor i-a spus că îi este rău și a chemat singur salvarea. Ei nu au mai așteptat însă sosirea echipajului, iar Corneliu Vadim Tudor a ajuns cu mașina la Spitalul Militar.

După un stop cardiac, a fost resuscitat timp de două ore, dar nu s-a mai putut face nimic.

ÎNMORMÂNTARE CORNELIU VADIM TUDOR Corneliu Vadim Tudor s-a născut în 1949 şi a fost scriitor, politician şi jurnalist. A fost discipolul lui Eugen Barbu şi a înfiinţat revistele România Mare, Politica şi ziarul Tricolorul. A publicat peste 10 volume de poezie şi publicistică, unele editate şi în franceză, engleză şi arabă, şi a scris şi piese de teatru. În perioada comunismului, Corneliu Vadim Tudor a scris numeroase poeme în care ridica în slăvi cuplul dictatorial, Elena şi Nicolae Ceauşescu.

Supranumit şi Tribunul, Corneliu Vadim Tudor a fondat Partidul România Mare. În 2013, însă, în urma unei şedinţe extraordinare a PRM acesta a fost revocat din funcţia de preşedinte al partidului. Ulterior, magistraţii tribunalului Bucureşti au decis să-l repună în funcţie.

ÎNMORMÂNTARE CORNELIU VADIM TUDOR Corneliu Vadim Tudor a candidat de 5 ori la preşedinţie, în 1996, 2000, 2004, 2009 şi 2014. În anul 2000 a reuşit chiar performanţa de a ajunge în turul 2 al scrutinului.

Corneliu Vadim Tudor a fost senator în Parlamentul României între anii 1992-2008, iar în anul 2009 ajunge în Parlamentul European.

ÎNMORMÂNTARE CORNELIU VADIM TUDOR De-a lungul anilor, Corneliu Vadim Tudor a ieşit de multe ori în evidenţă prin declaraţiile sale şi prin temperamentul său vulcanic. Motiv pentru care a fost dat de mai multe ori în judecată pentru insultă şi calomnie.

 Citește și Averea lui Corneliu Vadim Tudor, estimată la 20 de milioane de euro 

 

Cookies